Re: tichy disk do stareho pc nebo puvodni disk a silentmaxx?
No - ja bych volil silentmaxx - protoze nevim jestli se da sehnat neco tizsiho nez baracuda IV. Pokud teda uz neni moc vybehana. Navic silentmaxx se neztrati i pri pripadnych budoucich upgradech :)
Citace:
Původně odeslal
NeMeM9aA
No - ja bych volil silentmaxx - protoze nevim jestli se da sehnat neco tizsiho nez baracuda IV. Pokud teda uz neni moc vybehana. Navic silentmaxx se neztrati i pri pripadnych budoucich upgradech :)
pripajam sa
podle smartu ma nabehano cca 1,7 roku, jen me prekvapuje, ze slysim to piskani, myslel sem, ze maji byt brutalne tiche :) ... jinak mne piskaji vsechny seagate, co mam v ruznych pc... zkousel sem i 40 GB samsunga, ale mel sem smulu na motor a taky piskal :(
Citace:
Původně odeslal
Opty
podle smartu ma nabehano cca 1,7 roku, jen me prekvapuje, ze slysim to piskani, myslel sem, ze maji byt brutalne tiche :) ... jinak mne piskaji vsechny seagate, co mam v ruznych pc... zkousel sem i 40 GB samsunga, ale mel sem smulu na motor a taky piskal :(
Jestli to nebudou spis prilis kvalitni usi :).
ja mam zkusenosti s baracudou IV, V, 7200.7 a nezda se mi, ze by piskaly. Narozdil od 7200.10 a starych WD s nefluidnimy lozisky - ty naopak piskaji brutalne. Vse PATA.
ja sem pako... poridil sem silentmaxx a zapomnel sem na to, ze ta bedna ma bezsroubove uchyceni, takze ho tam nemuzu namontovat :lol: ... no nevadi, vsak on se neztrati...
jinak zkousel sem v nem ten disk a itenzita piskani sice mirne klesla, ale porad ho slysim, sem netopyr :rolleyes:
takze to bude chtit i novy disk a pravdepodobne i novou bednu... chci ticho a hotovo! :D
btw kdyz sem "lepil" na dno te nejvetsi hlinikove casti takovou tu pryz, tak se mi na par mistech vytvorily jakoby male vzduchove bublinky, velice ploche... doufam, ze to nebude nicemu vadit nebo treba zhorsovat prenos tepla :(
neboj, zostarnes a ziadne vysoke tony ta uz nebudu trapit ;)
Re: tichy disk do starsiho pc -- UPDATE!
opet aktualni...
poradi nekdo nejaky tichy ata disk nevydavajici vyssi tony?
nejlepe z aktualni nabidky bohemky ;D
(btw zmenil sem nazev tematu a stejne tam zustal puvodni, wtf?)
Sorry za OT ale nedá mi to :-).
Pokud slyšíš i Barracudu IV v silentmaxu, doporučil bych tohle:
http://www.landsmann.cz/default.asp?...em&stiid=12991
No ale teď vážně. Ten disk má být SerialATA nebo ParallelATA????
ty spunty do usi me fakt pobavily :lol: ... u baraccudy mi vadi slabe piskani, asi uz je "vybehana", protoze ji mam uz hodne dlouho... navic potrebuju vic mista
disk ma byt pata, pisu to hned v prvnim prispevku :)
momentalnim favoritem je samsung sp2514n, ale jeste sem se definitivne nerozhodl
Citace:
Původně odeslal
Opty
ty spunty do usi me fakt pobavily :lol: ... u baraccudy mi vadi slabe piskani, asi uz je "vybehana", protoze ji mam uz hodne dlouho... navic potrebuju vic mista
disk ma byt pata, pisu to hned v prvnim prispevku :)
momentalnim favoritem je samsung sp2514n, ale jeste sem se definitivne nerozhodl
Samsung je dobry. Mam 250GB PATA a lepsi nez jakakoli Barracuda (vyjma IV, ktera je asi nedostizna (pokud zrovna uz neni vybehana a nepiska :) ))
Koupil jsem si jiz treti disk od Samsungu,ted je to nova rada 166 kapacita 320GB,absolutne neslysim nic z metru,zezacatku jsem si myslel ze vubec nejede:) Uz nikdy vice Baracudy a jine nesmysli:)
dnes sem koupil sp2514n, prvotni zvukovy projev se mi jevi jako uspokojujici, tak uvidime :)