Mozilla Firefox - ukladanie web stranok ako 1 archiv
Zdravim,
daju sa vo Firefoxe 2 ukladat web stranky ako jeden subor (archiv)? Myslim na nieco podobne ako v IE format *.mht (Web archive, single file).
Vdaka za info.
Re: Mozilla Firefox - ukladanie web stranok ako 1 archiv
Mozilla Archive Format
Taky uklada do .mht
PS: bacha, instaluj tu, co je uvedena nize, pokud mas FF 2.0
dik, vyskusal som to, ale nie je to uplne ono :(
ten MAF format sice ulozi iba jeden skomprimovany subor na disk, ktory ale nasledne (pred pouzitim) treba rozbalit a potom Ti opat vznikne kopa suborov, co nechcem....IE vytvori iba jeden subor (v ktorom je vsetko, text, obrazky atd.) a iba sa jednoducho otvori kliknutim nan, take cosi by som chcel...
Citace:
Původně odeslal
a4000
dik, vyskusal som to, ale nie je to uplne ono :(
ten MAF format sice ulozi iba jeden skomprimovany subor na disk, ktory ale nasledne (pred pouzitim) treba rozbalit a potom Ti opat vznikne kopa suborov, co nechcem....IE vytvori iba jeden subor (v ktorom je vsetko, text, obrazky atd.) a iba sa jednoducho otvori kliknutim nan, take cosi by som chcel...
EDIT: skusal som aj ten MAF MHT ARCHIVES, ten uz uklada iba jeden subor, ale akosi bez obrazkov, iba text :(
No ale kdyz to ulozis jako Maf archives, tak to pak muzes ve FF zase otevrit. Rozbali se to samo.
Citace:
Původně odeslal
Anduril
No ale kdyz to ulozis jako Maf archives, tak to pak muzes ve FF zase otevrit. Rozbali se to samo.
ano, ale neviem ci to ma takto dlho otvarat alebo je problem inde, ale mne takto skomprimovanu stranku v archive maff otvara asi 8-9 sekund, co je dost :( (Barton 2500+ a 1GB RAM)
IE otvara mht prakticky okamzite...