Zdravim,mam problem s canonem 350D, kde mne upadla krytka na baterii a jedina moznost jak ho rozjet bez krytky je s gripem.Coz vetsinu casu stejne pouzivam,ale sou momenty,kdy bych fotil bez nej.Nevite kde by se to dalo sehnat?Vitam kazdou radu,diky
Printable View
Zdravim,mam problem s canonem 350D, kde mne upadla krytka na baterii a jedina moznost jak ho rozjet bez krytky je s gripem.Coz vetsinu casu stejne pouzivam,ale sou momenty,kdy bych fotil bez nej.Nevite kde by se to dalo sehnat?Vitam kazdou radu,diky
Mno asi jedine poslat dotaz do servisu - www.awh.cz
mozna by ti to poslali na dobirku...
Moje rada zni naucit se fotit jen s gripem. Nechci ti kazit radost, ale hadam ze ten kousek plastu ti z ofiko servisu prijde na stejny penize jako dalsi grip..
Nehlede na to, ze AWH - pokud vim - samostatne ani dily neprodava. Potkal jsem tam chlapika, co si opravoval nejaky fotak a chtel nejaky dil a rekli ze to maji na sklade, ale z mu to neprodaji, jedine opravi.
Mno myslim ze tohle by mohla byt vyjimka, ja bych tam byt butchersonem napsal. Jak se rika pratele - lina huba... ;-)
Ad awh - faktem je ze neco ma vylozene predrazeny, vetsinou je to ale navysuje hlavne cena prace.
V tomhle pripade bych doufal v "lidsky" pristup u awh fakt zavisi jak se vyspi...mozna jsem vyjimka ale s awh mam pomerne dobry zkusenosti.
(navic pochybuju ze by to stalo 3k jako grip, spis bych to videl tak na 400)
ja bych trosku pritlacil, krytka na baterky na Minoltu Z1 kamarada stala pred asi 2 lety cca tisic korun...:(
za dotaz ale nic nedas
AWH je asi jedine reseni... ale ja osobne bych se v dnesni dobe bez gripu uz neobesel...
btw. kdyz jednou fotis s gripem a jindy bez nej - nedela ti to problemy?
No nepovedal by som. Mne sa fotenie gripom neosvedčilo. Mal som v ruke Canon 1D (neviem presne ktorú verziu, ale to je jedno) a pri fotení s gripom mi vadilo že je vysoko spúšť. To už foťák držím radšej z hora.
Za práci by si měli účtovat cenu max. symbolickou, pokud obnáší výměna to, co u ostatních DSLR (jak předpokládám), tak je to věcí max. 5 vteřin. Otázkou je cena samotného dílu, pokud bude přemrštěná, tak ze zahraničí je koupíš bez problému, 25/28 USD za originál i s dopravou mi nepřipadá vůbec přemrštěné viz např. http://www.uscamera.com/1can050_030.htm , nebo http://cgi.ebay.com/NEW-BATTERY-DOOR...QQcmdZViewItem
(a to najdeš i neoriginály skoro zadarmo, ale to je při těchhle cenách zbytečné)
Velká profi těla jsou dost mohutná a problém s tím být může, ale imho je to stejně o zvyku - ještě jsem neviděl, že by si někdo nekoupil takové tělo jen proto, že se mu špatně drží ...
Osobně mám na to stejný názor jako MikeD.
btw: když mohou tahle těla využívat fotografové viz obrázek níže ... :p
http://jan555.madcap.info/fotografka.jpg
(sry za OT)
Grip ... nemam, chcel by som (ale na sucasnom tele nemozem mat plnohodnotne) ale rozhodne by som ho aj sundaval (paci sa mi jak to ma urobene novy pentax, v gripe su dalsie drobnsti odlozene a da sa sundat lachko a rychlo). Hlavne naco by mi na fotaku asi tak bol ked niekam berem fotak do baru s 50tkou? aby bol tazsi a vacsi? :)
Inak Thao bola tusim v tom vietname ci odkial je nejaka Miss :) ma pekne fotky, ale jej styl (vacsinu jej fotiek poznam len zo stvrtokovej MF a jej prilohy, ine necitam) mne obcas uz pride dost ohrany
Diky za reakce,napsal sem tam a odpovedeli jeste ten den s tim ze by to melo byt kolem 200Kc + posta samo.Tak jeste uvidime jak to dopadne a jestli to prijde.Kazdopadne me potesili!
Tak krytka opravdu prisla za 199 vc.posty.To jen tak pro informaci.