nVidia ForceWare 97.92 WHQL - G80 driver
Download x86
Download x64
Opet se jedna o G80 only driver.
Podle prvnich ohlasu opravuji jak Oblivion, tak i chybu v SC: DA pri zapnuti High Detail Shader.
Citace:
Release Highlights:
- Supports GeForce 8800 GTX and GeForce 8800 GTS GPUs.
- Game and application compatibility fixes. For more information on this driver, please view the Release Notes.
- New PureVideo technology features allows GeForce 8800 GTX/GTS to achieve a score of 128 in the HQV video quality benchmark:
- Improved inverse telecine algorithms (2:2 & 3:2 Pull-down Correction) for standard and high definition content.
- Improved spatial-temporal de-interlacing algorithm (for standard and high definition content).
- Includes the new NVIDIA Control Panel. Please visit the NVIDIA Control Panel website for more information.
- Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.1 support.
Tak jeste jedna zajimava zprava ;)
Citace:
<PROFILE Label="Gears of War">
<APPLICATION Label="WarGame.exe" />
<PROPERTY Label="multichip_rendering_mode" Value="2400001" Itemtype="predefined" />
</PROFILE>
Re: nVidia ForceWare 97.92 WHQL - G80 driver
No tak oproti 97.44 maji uz korektni dualmode ale clonemode stale nejde jak ma... to pro ty co pouzivaji TVout.
kdyby nekdo vycmuchal 64bit verzi, byl bych vdecnej ...
Citace:
Původně odeslal
Fox!MURDER
kdyby nekdo vycmuchal 64bit verzi, byl bych vdecnej ...
Vase prani je mi rozkazem :p
Download x64
Plz nevie niekdo poradit ako sa da rozumne prepnut alebo vyradit slovensky preklad v ovladacoch?Mam english win xp a stiahol som si urcite u.s english driver nie international a predsa mam slovensky preklad.Robili my to ovladace aj 97.44 nechapem nvidiu preco to tam strkaju.Ved kdo to chce si stiahne international.Pravdepodobne my to hodi do sk prekladu lebo mam v xp nastavene location-language slovak pomohlo by pred instalaciou to zmenit na english?Alebo neda sa to prepnut niekde v registroch?
Dalsia otazka u 8800 ako nastavit v ovladacoch aby bol co najkvalitnejsi obraz?Proste vyradit vsetky tie ich optimalizacie ktore su nastavene v default.Mohlo by to byt takto?
Quality:
Anisotropic filtering - "Application-controlled"
Antialiasing settings - "Application-controlled"
Texture filtering - "High quality"
Anisotropic mip filter optimization - "Off"
Anisotropic sample optimization - "Off"
Trilinear optimization - "Off"
Force mipmaps - "Trilinear"
Negative LOD bias - "Clamp"
Gamma correct antialiasing - "On"
Transparency antialiasing - "Off"
Citace:
Původně odeslal
Chodec
Dalsia otazka u 8800 ako nastavit v ovladacoch aby bol co najkvalitnejsi obraz?Proste vyradit vsetky tie ich optimalizacie ktore su nastavene v default.Mohlo by to byt takto?
Quality:
Anisotropic filtering - "Application-controlled"
Antialiasing settings - "Application-controlled"
Texture filtering - "High quality"
Anisotropic mip filter optimization - "Off"
Anisotropic sample optimization - "Off"
Trilinear optimization - "Off"
Force mipmaps - "Trilinear"
Negative LOD bias - "Clamp"
Gamma correct antialiasing - "On"
Transparency antialiasing - "Off"
Transparency antialiasing - určitě na Supersamling (pokud ovšem nevyužíváš CSAA – Coverage Sample AA, který je efektivnější)
nicméně všeobecně palatí, že se celkové nastavení u her muže lišit, pokud chceš dosáhnout max. IQ...hlavně to platí pro první dvě položky. někdy se vypaltí nastavit AA a AF ve hře, jindy v panelu ovladače.
Ja mam nastaveno tohle.Zatim mi to gk zvlada u kazdy hry a kvalita obrazu je proste SUPER.Mam to nastaveny jako global na vsechny hry.
http://img228.imageshack.us/img228/4715/nvmu6.th.jpg