gainward 7600GT, huci vetilator
Pri starte PC sa rozbehne ventilator na tejto karte naplno, potom PC pipne pri kontrole ramiek ventilator spomali a dalej fici celkom prijatelne.(spat sa ale pri nom neda...). Ale minule sa mi ten ventilator rozbehol znicohonic pri spustenom windowse a teraz stale svisti.otacky nejdu nastavit ani v Expetool 4.7. Stale svisti ono je to normalne uz neprijemne.Nevie niekto ???
Re: gainward 7600GT, huci vetilator
tak si kup manualny regulator za 120,- a reguluj ho rucne
a ked chces fakt aj tichy chladic tak napr. primecooler VGA HG2 staci hlinikovy. ja nim chladim 7600GS jadro 400MHz @ 675MHz na min ot
Zatial som novy chladic neplanoval, doteraz ten ventilator hucal narovnako so zdrojom a procesorom, ale ako som pisal teraz sa rozbehol naplno z nicoho nic. Len ma zaujima ci to niekomu robilo.
Co huci viacej,chladic na procesore Athlon64 3000+ BOX, alebo zdroj nejaky Noname350W? Alebo oboje naraz....
Citace:
Původně odeslal
thorgim
Zatial som novy chladic neplanoval, doteraz ten ventilator hucal narovnako so zdrojom a procesorom, ale ako som pisal teraz sa rozbehol naplno z nicoho nic. Len ma zaujima ci to niekomu robilo.
Co huci viacej,chladic na procesore Athlon64 3000+ BOX, alebo zdroj nejaky Noname350W? Alebo oboje naraz....
no zkus si prstem zastavit postupne vetrak od AMD a potom vetrak ve zdroji.. muzes pouzit treba spejli ;).. kazdopadne bych doporucil vymenit oboje :).. vetrak na grafice se da regulovat treba RivaTunerem
Asi mam riesenie,kupim novy chladic, ta karta je aj tak dost hlucna, pravdepodobne Zalman VF700 ALCU.
Zaroven by som chcel aj vymenit povodny vetrak na procesore Athlon 64 3000+ Da sa aj samotny vetrak,alebo treba komplet chladic?
Ked len vetrak, aky?
Mas-li socket 939, myslim ze nejvyhodnejsi je koupit Freezer 64 PRO. Bohuzel, na AM2 socket se sice da pridelat take, ale hrozi tam ulomeni toho drzaku na desce :rolleyes:
kupil som AC Silencer 64 Ultra TC. Na grafiku zoberiem Zalman Vf700, povodny vetrak strasne huci, neda sa nastavit ani v Rivatunery, proste svisti a svisti, pricom teplota je 48 stupnov...
Zalman VF700 mozem odporucit mne sa znizila teplota v 2d z 45 na 37
a v burne z 70 na 49-50
Citace:
Původně odeslal
Yoyos
Zalman VF700 mozem odporucit mne sa znizila teplota v 2d z 45 na 37
a v burne z 70 na 49-50
Ne o moc nižší teploty, než jaké mám s http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40660 ....