Word nepise diakritiku nad velke pismena
Zdravim, nejak neviem docielit to, aby mi Word ( MS Office 2001 ) pisal diakritiku - makcen - nad velke pismena, skusal som uz Office preinstalovat, ale ani to nepomohlo...
Re: Word nepise diakritiku nad velke pismena
Myslíš třeba háčky? On to tam píše (udělá jen takovou malou tečku), ale z tiskárny to vyjede normálně...
Citace:
Původně odeslal
D_a_v_i_d
Myslíš třeba háčky? On to tam píše (udělá jen takovou malou tečku), ale z tiskárny to vyjede normálně...
Ano, myslim "hacky", no pokial viem tak ich nevidno ani pri pisani ani po tlaci. Po prvej instalacii Office to zobrazovalo pri pisani aj pri tlaci, ale po par pouzitiach Wordu, to zacalo blbnut. No ak by to aj tlacilo, ale nezobrazovalo pri pisani, je to dost "na draka"..... Neviete niekto nahodou co to moze sposobovat, pripadne ako to odstranit ? Dakujem.
Citace:
Původně odeslal
JohnyG
Ano, myslim "hacky", no pokial viem tak ich nevidno ani pri pisani ani po tlaci. Po prvej instalacii Office to zobrazovalo pri pisani aj pri tlaci, ale po par pouzitiach Wordu, to zacalo blbnut. No ak by to aj tlacilo, ale nezobrazovalo pri pisani, je to dost "na draka"..... Neviete niekto nahodou co to moze sposobovat, pripadne ako to odstranit ? Dakujem.
Tak to teda nevím, já s tímhle měl ve starší verzi Wordu taky potíže, ale jak říkám, dělalo to sice "tečky", ale tisklo to normálně, takže to nebyl žádnej výraznější problém... Ale že to neleze ani z tiskárny, to mě teda docela dostává...
Virus, nebo nejaka havet na PC neni?
pouzivam plne aktualizovany Nod32 a presiel som PC aj AdAware aj HijackThis, ale nejak som neobjavil nic...
Citace:
Původně odeslal
JohnyG
pouzivam plne aktualizovany Nod32 a presiel som PC aj AdAware aj HijackThis, ale nejak som neobjavil nic...
někde jsem četl, že takovéto problémy s diakritikou opravdu může zpusobovat virus, ale hlavu mám děravou a neudržel jsem jméno :confused:
Hmm a zmenit radkovani jsi zkousel ?
a máš tam nastavenou češtinu/slovenštinu?...jooo a ještě vyzkoušej jestli to funguje diakritika i při např. stisku Alt+141.....Alt+0200....
Citace:
Původně odeslal
hard_core
a máš tam nastavenou češtinu/slovenštinu?...jooo a ještě vyzkoušej jestli to funguje diakritika i při např. stisku Alt+141.....Alt+0200....
SK tam nastavenu mam, kombinaciou Alt+0200 napriklad velke makke C napise...takze cez Alt+ diakritika s velkymi pismenami funguje, ale preco nepise normalne cez klavesnicu ??? ?? nic nepomaha...
Citace:
Původně odeslal
JohnyG
SK tam nastavenu mam, kombinaciou Alt+0200 napriklad velke makke C napise...takze cez Alt+ diakritika s velkymi pismenami funguje, ale preco nepise normalne cez klavesnicu ??? ?? nic nepomaha...
někdy jsou potřeba i ovladače na klávesnici. Jestli už tam nějaký máš, tak je zkus přeinstalovat ;)
A v inych programoch to funguje?
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
A v inych programoch to funguje?
Tak uplne stejne problem resime ve firme. Nainstalovali jsme masinu, pak naklonovali na 40 PC a pak nekdo zjistil ze nepise Č, Ř ... nenapise to vubec nic ani to pismeno bez hacku. Ani nejde napsat hacek a male pismeno.
Jak se jiz psalo, tak ani reinstalace nepomuze.
V ostatnich programech jako excel, notepad tam je to bez problemu. Kdyz napisi neco v excelu a pres ctrl+c, ctrl+v to nakopiruju do wordu tak se zobrazi vse bez problemu.
Je to verze office 2003
Prinasim reseni:
Ve firme to vyresili. Bylo to tim, ze tam byl nainstalovany nejaky programek na vytvareni PDF a ten zabranoval wordu psat hacky.
Citace:
Původně odeslal
Paja
Prinasim reseni:
Ve firme to vyresili. Bylo to tim, ze tam byl nainstalovany nejaky programek na vytvareni PDF a ten zabranoval wordu psat hacky.
Stejna zkusenost, diky za tip ;). V mem pripade to byl nejaky PDF Complete, ktery mel podporu jenom pro urcite znakove sady. Po odinstalovani je to v poradku.
Díky!!!!! Ano, odinstalování PDF Complete opravdu zabralo!!!
Citace:
Původně odeslal
chlivoj
Stejna zkusenost, diky za tip ;). V mem pripade to byl nejaky PDF Complete, ktery mel podporu jenom pro urcite znakove sady. Po odinstalovani je to v poradku.