Je tato sestava dobra na hry?
Mam sestavu a nevim jestli mam,nebo nemam upgradovat...
hraji v rozliseni 1280x1024 a chtel bych u her plne detajly (vyhlazovani a pod nemusi)
Grafika by mela bejt dobra,ale nejsem si jistej procesorem a malo pameti...
pouzivam Win Vista...
Zakladni deska: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce 4 - Ultra
Procesor: Athlon 64 X2 3800+ (2000Mhz) @ 2450Mhz
Pameti: 4x512Mb DDR 400(dozivotni zaruka)
Grafika: Radeon X1900XT 256Mb
3Dmark03v1.0: 16420bodu (bez taktovani)
3Dmark05v1.2: 7212bodu (bez taktovani)
Re: Je tato sestava dobra na hry?
No podle me je tahle sestava na hry uplne v pohode.Podobny sestavy tady ma spousta lidi.Koukni treba ke me do podpisu.Ted jsem si poridil X1950Pro a pokud jsem zkousel nejake hry (NFS Carbon,F.E.A.R.,FAR CRY,atd.),tak zatim vse jsem rozjel v podstate vse na max detaily a jelo to nadherne,takze myslim ze Ti vse pojede taky OK.Hlavne mas dvoujadrovy CPU,to taky prida trochu na vykonu.
EDIT: Mozna jediny co by se vyplatilo vymenit,jsou ty RAMky.Lepsi je mit 2x1GB nez 4x512MB.Ty 4 RAMky musej takhle ject totiz v rezimu 2T (i kdyz je tam rozdil ve vykonu v podstate neznatelny).
no dvoujadro zrovna hry moc vyuzit neumej :) takze pokud by to bylo jen na hry tak bych spis dal nejakej vykonnej singlecore misto toho
Citace:
Původně odeslal
Igoreso
Mam sestavu a nevim jestli mam,nebo nemam upgradovat...
hraji v rozliseni 1280x1024 a chtel bych u her plne detajly (vyhlazovani a pod nemusi)
Grafika by mela bejt dobra,ale nejsem si jistej procesorem a malo pameti...
pouzivam Win Vista...
Zakladni deska: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce 4 - Ultra
Procesor: Athlon 64 X2 3800+ (2000Mhz) @ 2450Mhz
Pameti: 4x512Mb DDR 400(dozivotni zaruka)
Grafika: Radeon X1900XT 256Mb
3Dmark03v1.0: 16420bodu (bez taktovani)
3Dmark05v1.2: 7212bodu (bez taktovani)
Mno ty si z nas asi robis prdel ne ??? sa pozri co mam ja... Ale poradim ti... ta zostava je uplne na H...O a na Tvojom mieste by som urcite kupil nejake CoreDuo a k tomu 4x1GB DDR2 a nejaku 8800GTX... a ten odpad co mas by som na Tvojom mieste poslal napr. MNE ;o)
co ty na to ???
Citace:
Původně odeslal
basik
no dvoujadro zrovna hry moc vyuzit neumej :) takze pokud by to bylo jen nahry tak bych spis dal nejakej vykonnej singlecore misto toho
Přesně tak. ;-)
Jinak s těma pamětma bych to neřešil. Jestli 2X1GB nebo 4X512MB je v podstatě jedno. Ve hrách agresivní časování pamětí nevyužiješ. Každopádně bych ale být tebou používal WinXP. Visty jsou zatím hodně neodladěné a OS ti zabere zbytečně moc systémové paměti. Navíc jak koukám nemáš DX10 GK, tak ty Visty skutečně budou akorát brzdit.
diky,chtel jsem upgradovat na jare,ale asi si necham toto a maximalne koupim DX 10 grafiku od ATI...
Citace:
Původně odeslal
Igoreso
diky,chtel jsem upgradovat na jare,ale asi si necham toto a maximalne koupim DX 10 grafiku od ATI...
ale to snad nemyslis vazne... to mi naozaj nic neposles ? ;o)
ale teraz naozaj... Tiez si myslim, ze mas zostavicku este very good a mnoho z nas Ti ju len tisko (alebo nahlas ako ja) zavidi... Ako kazdy vie - grafiky teraz hybu hrami daleko viac ako kedysi a na procaku to uz az tak moc nestoji... takze pokial chces gamesit - investuj do grafarny... (i ked osobne si myslim, ze aj grafika by Ti este vydrzala...)
Grafiku na jare kupuji na 100% a tu svou levne prodavam... pokud mas zajem,klidne ti ji prodam,mam ji jen 4mesice (vyhodna koupe).
Samozrejme pokud by byl zajem i o ostatni,tak to rad prodam a koupim lepsi :)
Viz moje nabidka na:
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=56738
Citace:
Původně odeslal
Igoreso
Grafiku na jare kupuji na 100% a tu svou levne prodavam... pokud mas zajem,klidne ti ji prodam,mam ji jen 4mesice (vyhodna koupe).
Samozrejme pokud by byl zajem i o ostatni,tak to rad prodam a koupim lepsi :)
Tak zájem určitě bude, ale není ani nejšťastnější doba na prodej. ta X2 3800+ stojí nová 5k, ale za stejnou cenu je E6300, tak nepočítej s nějakými přehanými nabídkami. ;)
Single Core je uz v dnesni dobe OUT.Je pravda ze hry jeste dvoujadro nevyuzijou,ale do budoucna je to jasna volba,takze si ho nech a za chvili se ti hodit bude.Vzdyt uz na nektery hry vysli patche aby podporovaly DC a narust vykonu je tam opravdu znatelny.
Proste jednoduse receno,tahle sestava Ti v pohode staci a kdyz uz stacit nebude,tak staci dokoupit lepsi grafiku...