1 Příloh-a(y)
Problém s přehráváním .wmv!!
Po změně videokarty z GeForce 6800GT na ATI Radeon X1950Pro jsem si po nejaky dobe vsimnul,ze jdou spatne prehravat videosoubory formatu .wmv.
Nevim jestli je to presne zpusobeny nejakymi ovladaci od ATI a nebo jestli se nejak pomatly kodeky...Ma to proste takovy spatny barvy :confused:
Tady prikladam screen,tak ho zkouknete a snad mi nekdo poradi cim to muze byt...Diky
Re: Problém s přehráváním .wmv!!
Odinstalovals předchozí drivery po nVidii a až poté jsi instaloval drivery pro Radeona? Pokud ne, tak to tak udělej. Také můžeš použít driver cleaner ( http://www.softpedia.com/get/Securit...-Cleaner.shtml ). Čili teď odinstaluj ovladače grafiky ATI (a pokud najdeš i nVidie) a pak použij Driver cleaner. Pak nainstaluj znovu ovladače ATI.
V tomhle problem urcite nebude.Driver Cleaner pouzivam vzdycky a vzdycky to radsi jeste cistim v nouzovym rezimu,aby se opravdu odstranilo vse.Projistotu ho poustim aspon tak 2x,takze by vse melo byt na 100% od nVidie vycisteny.
Spis si rikam jestli to nezpusobuje nastaveni videa u ATI (AVIVO) nebo nevim,jeste tomu moc nerozumim,u nVidie jsem to neznal...
Ostatni videa co jsem tak zkousel jdou OK (avi,mpg).
Zkus vypnout wmv akceleraci.
(Dělá to i v jiných přehrávačích?)
Citace:
Původně odeslal
ra
Zkus vypnout wmv akceleraci.
(Dělá to i v jiných přehrávačích?)
No ted jsi me zaskocil (vypnout wmv akceleraci...).Myslim ze jsem to nekde v nastaveni uz videl,ale ted si vazne nevzpomenu kde,takze nevim jak to vypnout.
Jinak kdyz jsem to video zkousel v MV2Playeru,tak to tam nedelalo.Kdyz jsem to zkusil podruhy,tak to delalo a ted jsem to zkusil a jede to OK.Takze zajimavy,ale spis si myslim ze to dela porad jen ten Windows Media.
wmv akcelerace se vypne v CCC nebo jiném nastavovátku ati ovladače
Ještě můžeš zkontrolovat v Grapheditu ( http://www.digital-digest.com/dvd/do...hedit_141.html ) filtry, které jsou při přehrávání wmv. Možná jsou jen nabourané kodeky a nesouvisí to s výměnou grafárny.
Citace:
Původně odeslal
leo
V tom Grapheditu zadnej problem nevidim.I to v nem v pohode jde prehrat.Ale v tom Windows Media je to porad KO.
Taky si rikam ze kdyby to bylo nastavenim v CCC,tak by to blblo v jakymkoliv prehravaci.
Jen tak pro zajímavost zkus ještě VLC player ( http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html ), jak se to bude chovat v něm.
No tak jsem to az ted teprve vyzkousel a v tom VLC Playeru to jede naprosto bezproblemu...Takze ted babo rad.Vazne nechapu v cem muze byt problem. :(
EDIT: Pruser je,ze to dela i kdyz koukam na wmv na nejakych strankach (napr YouTube a pod.)...
EDIT2: Heh,tak nejspis vyreseno,uz to jede jak ma.Nejakym zahadnym zpusobem me jsem se dostal do nastaveni ve Windows Media a tam me to cvrnklo (videl jsem tam totiz prave onu HW akceleraci wmv),tak jsem to uplne vypnul a jede to OK.Kua prace,ted vypadam jak vul,predtim jsem si toho vubec nevsimul... :oops: