5 Příloh-a(y)
Zdroj mimo skříň - Teplo klesne řadově o 9 - 12 stupňů
Dnes jsem konečně dokonal svou snahu snižit teplotu ve skrini (ze 45 na 36 stupnu + cpu ted z 55 na 52 v max zatižení) - zakoupil jsem 12cm Fan Arctic Cooler... Netřeba psát vše se dá pochopit z obrázků.... (neměl jsem poruce foťák tak je to focený alespoň mobilem....
Re: Zdroj mimo skříň - Teplo klesne řadově o 9 - 12 stupňů
Ehm, neni tam ten modro svietiaci fan tak trochu gay? To fuka proti tomu AC... Radsej by som ten modry FAN dal do zadu na bednu, kde mas pripravu na FAN. Predpokladam, ze by to kleslo este...
hlavni je ze klesla teplota ne? :-)) je to i docela ciste vyreseny, takze podle me dobry
Citace:
Původně odeslal
misokgb
Ehm, neni tam ten modro svietiaci fan tak trochu gay? To fuka proti tomu AC... Radsej by som ten modry FAN dal do zadu na bednu, kde mas pripravu na FAN. Predpokladam, ze by to kleslo este...
no ono by to teoreticky melo ale zalezi jak mas komplet udelanej prutok vzduchu v casu.. ja to zkousel a vetrak na zadni strane case nehybal s teplotou ani o stupen, at uz dolu a nebo nahoru.. je pravda ze sem to zkousel asi tak pred dvema lety ale predpokladam ze je situace obdobna.. podle me se ten teplej vzduch dostane pres ty dirky zadni strany v poho sam pac jich je tam dost a nemusi tomu pomahat vetrak kterej je dalsim zdrojem hlucnosti ;).. samozrejme taky zalezi na pouzitem chlazeni CPU
pokud jde o ten modrej fan tak nefouka tak uplne proti tomu AC pac fouka na pasiv, sice by chtel posunout o kousek vys ale i tak usmernuje tok vzduchu do zadni strany casu coz je ok
zalezi na zdroji. 400W chill vubec netopil a snizoval me teplotu v case diky tichemu ale vcelku vykonemu vetroni. Proti tomiu stary 350W ENermax topil jako krava a vsecko zahral.
...