Zmizelo me prihlasovani uzivatele v XP
Z "klikaci-ikonove" nabidky prihlasovani uzivatelu me zmizel administrator. Kdyz si zapnu normalni "psaci" nabidku tak se na admina prihlasim. Tu klikaci nabidku tam potrebuju kvuli spolubydlicim, nevite jak udelat by se me tam znova zobrazoval i administrator?
Re: Zmizelo me prihlasovani uzivatele v XP
Citace:
Původně odeslal Lopan
Z "klikaci-ikonove" nabidky prihlasovani uzivatelu me zmizel administrator. Kdyz si zapnu normalni "psaci" nabidku tak se na admina prihlasim. Tu klikaci nabidku tam potrebuju kvuli spolubydlicim, nevite jak udelat by se me tam znova zobrazoval i administrator?
Na co mit Administratora v "klikaci" nabidce. Pokud uz se chces porad prihlasovat jako "spravce"(coz nedoporucuju, ale mozna jsem paranoik :wink:), tak si vytvor noveho uzivatele a dej mu administratorska prava, ten uz v "klikaci nabidce" videt bude. Pokud si chces zachovat nastaveni, tak az vytvoris noveho uzivatele, zkopiruj v "Documents and Settings" vsechno z adresare "Administrator" do adresare toho novyho uctu.
pouzit uvodnú obrazovku pri prihlasovani
Toto sa mi zdala najblizsia tema tak to davam sem:
Ked si chcem nastavit v uzivatelskych kontach aby sa pri prihlasovani pouzila uvodna obrazovka ..teda tie ikonky.Tak mi to vypise ze nejaka utilita mi tuto moznost blokuje a mam ju odinstalovat a aby som zistil o aku utilitu ide ma mi k tomu pomoct subor ginamsi.dl ,subor sa nachadza v C:\windows\system32 ale vo vlastnostiach o nom nic neni takze netusim o aku utilitu ide.....da sa to nejak zistit?l
Re: Zmizelo me prihlasovani uzivatele v XP
Je to způsobeno programem Lockbox/Smartkey, co se dodává k některým MSI mainboardům na CD.
Řešení:
Odinstalovat ten Smartkey, případně ještě:
Start/spustit regedit, najít větev:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\Current Version\WinLogon.
Najít klíč ve kterém je GinaDLL a smazat ho.