Nerozmluví mi to nikdo?? Myslíte že je to dobrá volba. (hlucnost mi nevadí) ???
Printable View
Nerozmluví mi to nikdo?? Myslíte že je to dobrá volba. (hlucnost mi nevadí) ???
necht te ochranuje OC strazce ;D
ted bezesrandy - 180GXP neni na trhu zase tak dlouho aby se dalo urcit jak moc je spolehlivej, ale zatim nevim ze by se jich nejak moc vracelo.
ALe ja osobne radsi jistotu :wink:
Uvidíme snad bude spolehlivější než jehu předchůdci. Asi 14 dní už tady na foru zjištuju jestli se někomu rozbil a zatim jsem nikoho nenasel. Snad nebudu prvni. :) Je mi sympatickej neb je rychlej a ma 60gb na plotnu. Instalnu ho pěkně do 5"4 pozice do windtunelu( fuci mi tam 92 vetrak) takze prehrivat by se nemel.
no ja smazim svoji prenosnou barracudu 4 v plastovym supliku bez vetracku a taky jede ok ;D
zrejme mas rad toasty ;D ;D ;D :lol:Citace:
Původně odeslal DeeKay
IBM disky není dneska zrovna ta nej volba,už vzhledem k tomu,že IBM oficiálně ukončilo výrobu disků.
ale prdlajs toasty - Smazeny file! ;DCitace:
Původně odeslal JOHN
Jinak deivizi disku od ibm prevzala hitachi
No kamos ma presne takyto disk a obcas mu zacvakaju hlavicky, inak ide ale nic dobre to nevesti, je fakt ze predtim mu blblo aj 60GXPck ktore v reklamacii vymenil za toto takze uvidime co to spravi. ALe inak je to trhac asfaltu rychli jak stacka ;D
Nekde jsem tu vycet ze u IBM je cvakani hlavicek normalni.Snad neco jako kalibrace ci co. :-oCitace:
Původně odeslal juzko
No, je zatraceně rychlej, chtěl jsem ho koupit, ale nakonec ho má známej a já jeho 30 maxtora. Nebyla jiná volba :cry:
jo je to normalni... :!:Citace:
Původně odeslal JOHN