Čau, mám takový zajímavý dotaz. Jde nějakým způsobem zabránit ve Firefoxu aby se nedala vymazat historie navštívených stránek? A nebo pokud ne, existuje nějaký program, který by sledoval a zaznamenával navštívené stránky? Díky za odpovědi.
Printable View
Čau, mám takový zajímavý dotaz. Jde nějakým způsobem zabránit ve Firefoxu aby se nedala vymazat historie navštívených stránek? A nebo pokud ne, existuje nějaký program, který by sledoval a zaznamenával navštívené stránky? Díky za odpovědi.
Mam nainstalovanou verzi 2.0.0.1.Otevri menu Nastroje>Moznosti>Soukromi.Dole v sekci Duverna data klikni na Nastaveni a zrus zatrzitko u Historie prohlizeni.V polozce Soukromi na hore v sekci Historie si muzes nastavit, jak dlouho si ma prohlizec pamatovat navstivene stranky.
Díky za odpověď, ale asi jsme si nerozuměli. Já nechci, aby se neukládala historie stránek, naopak. Chci, aby se historie navštívených stránek nedala vymazat.
Možná by ti pomohlo rozšíření slogger:
http://www.kenschutte.com/slogger/
Dělá několik věcí, mimo jiné umí logovat všechny stránky, které byly navštíveny.
Bohužel se mi nějak nepodařilo ho rozjet ve FF2 (používal jsem ho s FF1.5), nějak mi nechtěl načíst skripty s akcema co se má provádět :-(. Třeba je ale chyba někde v mojem nastavení...
EDIT: už to jede, musel jsem napevno nastavit slogger.sloggerDir a sloggerSlogerProfDir v about:config
Ví někdo kde jsou V PC ulozeny oblíbené stranky ktere jsem si ulozil do zalozek ? Docela by se mi to hodilo:p