-
3 Příloh-a(y)
fleky u HP LJ 5L
Dostala se mi do ruk tahle tiskarna s tim ze jsou na ni fleky, kdyz se tiskne.
Prvne jsem to tipoval na spatnej valec, coz by az tak nevadilo , stejne by se s naplni menil . Vytiskl sem 3 skusebni strany , ovsem fleky jsou o hodne vetsi nez se zda.
Valec je po rucnim protoceni neporusenej, ovsem po vytazeni kazety na me vypadlo kousek cehosi , co nemuzu identifikovat. Nejaka kovova vrstva z jedny strany cerna, z druhy naoranzovela.
Jesli se pripadne vubec vyplati do ni investovat ...
Fotky prikladam.
-
Re: fleky u HP LJ 5L
To vypada na "film" z pece (obal kovovyho valce, kterym to zapejka). Tipnul bych si ze ty fleky jsou pravidelny a ze na tebe, dle fleku, muzou vypadnout dalsi "divny kousky". Kolik to stoji nova pec do 5L netusim, ale skoro bych rek ze se to asi nevyplati. 5L moc rad nemam, je to divnota, stary kousky mi furt berou dva papiry (i po oprave) nebo tisknou uplny blbosti :-)
Na cenu opravy se muzes zeptat treba tady -> www.dileris.cz
-
Mel sem podobnej dojem, akorat sem si nebyl jistej. Pec urco kupovat nebudu a tiskarnu vratim . Dikec
Jj , fleky sou pravidelny .
-
Co vim tak napr. ve IIL je vypalovaci valec. Stal me pred par lety asi 1300Kc. Slysel sem ze v tech novych se snad pohybuje folie...ale nejsem si jisty. Ten vypalovaci valec mel povrchovou vrstvu z teflonu, pokud je to kovove tak se mi to nejak nezda. Myslim ze asi nejlepsi bude to hodit do servisu, nebo si zavolat servisaka...Nak
-
Ta tiskarna je davno vracena, pokud by si chtel nekdo hrat, vali se na aukru.