mp3 prehravac - kvalita zvuku
Chcem si kupit mp3 prehravac. Poradte pls ktory kupit...
pozidavky:
- kvalitny ale velmi kvalitny vystup
- kapacita pamäti 2-6 GB
- radio
- hlasový záznam
- Line-in vstup
- ekvalizér
- nemusi mat farebny displej
- nemusi podporovat obrazkove alebo video formaty
Cena nie je dolezita, ide mi len o prehravac HUDBY,ktory hra co najkvalitnejsie
Re: mp3 prehravac - kvalita zvuku
iPod Nano 2hej generacie? Tam by si si vedel vybrat...
Nerozmyslal si o nom?? http://www.apple.com/ipodnano/
iPod nano tusim nema hlasovy zaznam a uricte nema line-in vstup.
2Rafis: jit slepe jen za super mega giga kvalitnim vystupem je imho o nicem. Jakykoliv ruch okoli ti poslech degraduje a na koncertni poslech doma si nikdo portable player nekupuje. Podle me hledej Emgeton, iRiver, iAudio...
edit: po reakci jbrachtla: mam iPod nano 2.gen. a nemuzu si stezovat, ac je tu itunes, tak to ovladani je proste super, zpusob razeni ala blbej american mi total sedla k srdci a klasicka adresarova struktura mi vubec nechybi...
http://www.alza.cz/hudebni-mp3-prehr...osd-d63506.htm
mé VEEELIIIKEEE doporučení!! po tom, co vyšel novy firmware (ktery se reflashne automaticky kdyz pripojis player k pc) se z toho stava fakt vychytaná mašinka!!! je to česky, má to možnost pohrat si s ekvalizerem (to je OPRAVDU dulezite!!!), je rychle kopírování (coz nekdy neni take samozrejmé)...proste opravdu super. za tento peníz nejde sehnat nic lepšího. navic design je opravdu povedený a kdekoliv ho vytahnes (tim myslim player :-P ) tak ostudu neudelaš.
delaj se 2 (mam já), 4 a 6GB verze a každá z nich má slot na microSD pro pripadny "upgrade".
volba je jasná!!!
EDIT: jeste pridam, že predtim jsem byl NESPOKOJENYM uživatelem IPODu MINI - ipod už nikdy více!
Tu Sansu som si kupil teraz na vianoce .. a mozem ju tiez len vrele doporucit. Nema sice radio ani line-in .. ale ostatne klady su dost dobre. Pracuje rychlo .. aj nahrava, ovladanie je jednoduche a presne, baterka vydrzi fakt dlho, ma cestinu a vlastne nastavitelny eq, kapacita je rozsiritelna vdaka micrSD slotu, display je jemny a citalny aj za svetla skvele, no a vystup patri ktym lepsim .. aj ked to samozrejme nieje to naj co sa da kupit.
U toho prehravaca mi dost ide o line-in vstup, ked kamarat robi party si to mozem nahrat a pri pocuvani mam velmi rad basy, co si myslite o tomto mp3? oplati sa za tu cenu?
http://www.pixmania.sk/sk/sk/381503/...ae-u2-2gb.html
S tou Sansou jsem si chvíli pohrál. Má velice solidně hlasitý výstup, kvalita také neurazí. Dobře přehrává video, má pěkný displej a poměrně solidní zpracování. Bohužel, ovládání mi moc nesedlo. Rozhodně by nebylo na škodu, kdyby byla kvalitněji zpracovaná ovládací tlačítka. Není to žádná tragédie, ale například čtyři tlačítka okolo kruhového voliče jsou poměrně nepohodlně ovladatelná. Ale určitě se na to dá zvyknout. Nejvíce mi na přehrávači ale vadilo, že si neumí pořádně srovnat skladby, alba, prostě urovnat adresáře. To samé mám se svým starým Sandiskem, do dnes jsem nezjistil, podle čeho přesně skladby řadí.
Naopak musím vyzdvihnout vynikající poměr cena/výkon/kapacita. Osobně si ho ale nekoupím, raději si připlatím.
Edit: U2 je skvělý přehrávač. Porovnej parametry a cenu s novějším modelem U3, možná by se vyplatil spíš on. Rozhodně patří mezi mé horké kandidáty (kvalitní zvukový výstup, výborné možnosti nastavení zvuku, vysoký výkon zesilovače, kvalitní zpracování).
Citace:
Původně odeslal
Dismembered
Nejvíce mi na přehrávači ale vadilo, že si neumí pořádně srovnat skladby, alba, prostě urovnat adresáře. To samé mám se svým starým Sandiskem, do dnes jsem nezjistil, podle čeho přesně skladby řadí.
zcela logicky...stačí mít otagováno a je to naprosto paradní sort.
radi se to takto:
interpret/album/track
a pokud nemas vyplneno třeba album tak se ti v prehravaci zobrazi složka "Karel Gott" a kdyz do nej najedeš tak album "Unknown" a v nem budou ty úžasné tracky :-P
jde o to si zvyknout, ze pred uploadem projet tags...nevidim v tom problém ;-)
a tlacitka mas pravdu ze jsou hur pristupná. je to jistá dan za to ze to nevypada jak kalkulačka, ale fakt pekny player. vlastne jak moc potrebujes furt v prehrávači "klikat"? :-) ...moc né a vetsinou si vystacic jen s koleckem a hlavnim tlacitkem
jo jen upresnim ze novy firmware Sansu hezky počeštil, takže naprosto luxus ;-)
Citace:
Původně odeslal
jbrachtl
zcela logicky...stačí mít otagováno a je to naprosto paradní sort.
radi se to takto:
interpret/album/track
a pokud nemas vyplneno třeba album tak se ti v prehravaci zobrazi složka "Karel Gott" a kdyz do nej najedeš tak album "Unknown" a v nem budou ty úžasné tracky :-P
jde o to si zvyknout, ze pred uploadem projet tags...nevidim v tom problém ;-)
a tlacitka mas pravdu ze jsou hur pristupná. je to jistá dan za to ze to nevypada jak kalkulačka, ale fakt pekny player. vlastne jak moc potrebujes furt v prehrávači "klikat"? :-) ...moc né a vetsinou si vystacic jen s koleckem a hlavnim tlacitkem
jo jen upresnim ze novy firmware Sansu hezky počeštil, takže naprosto luxus ;-)
Hrál jsem si s počeštěnou Sansou :) Je fakt, že stížnost na řazení skladeb není přímo ode mě, ale od majitele přehrávače. Nicméně poradil jsem mu, ať si všechno otaguje interpret - název skladby. Ale prý ani tohle nepomohlo. Sám to vím z mého staršího Sandisku, mám to přesně takto otagované, a když nakopíruju ty samé soubory do paměti přehrávače dvakrát, tak tam budou pokaždé jinak. Jak říkám, dodnes jsem nepochopil, proč :) Neměl jsem ale Sansu k dispozici natolik, abych si toto sám ověřil, proto budeš mít lepší info určitě Ty :)
Citace:
Původně odeslal
Dismembered
Nicméně poradil jsem mu, ať si všechno otaguje interpret - název skladby. Ale prý ani tohle nepomohlo.
no to je prave chyba!!! ono to řadí způsovem Interpret - nazev alba - název skladby
takze mu porad at k mp3kam pridá jake je to album a je "za vodou ;-)
Uz je to tu dost mimo temu .. tak sa skusim vratit.
Ludia si velmi chvalia tento : http://www.123mp3.cz/d/stormblue-a9-plus-2gb/ .. tak sa ponom skus popozerat. Ja by som si ho kupil .. ale od Sansi je drahsi o 2k .. takze som bral ju
Abych nemusel vytvaret novej thread - shanim nejakej MP3 player kolem 1GB, s podporou Vorbis OGG - Iriver T30 uz se neda sehnat, ostatni maji barevnej display :rolleyes:
Nemate nekdo tip na neco dobre hrajiciho?
Brat ma novy Samsung YP-C1 - OGG vie, 1xAA bateria (velka vydrz), CB display, so specialnym kablom by mal vediet aj nahravat z externeho zdroja (u nas sa to dodava bez toho kablu a tiez bez radia...), kvalitu vystupu porovnat neviem.
Taky mam toho Samsunga a ma jednu nevyhodu. Ma nestandardni USB pripojeni a zatim jsem nikde nenasel nahradni kabel. Takze kdyz se poskodi nebo ho ztratis, tak muzes zahodit cely prehravac :-(