Mozete mi niekto poradit ako zmazem nastavenie optimal aby sa ma znovu na vsetko pytal? Nepomohlo resetovanie nastaveni ani vymazanie optimal nastaveni ani celeho suboru s nastavenim optimal.
Printable View
Mozete mi niekto poradit ako zmazem nastavenie optimal aby sa ma znovu na vsetko pytal? Nepomohlo resetovanie nastaveni ani vymazanie optimal nastaveni ani celeho suboru s nastavenim optimal.
Když dáš záložku Configuration, tak tam máš tři nastavení - Optimal, Allow all, Block All. Rozevřeš ši Optimal -> Root -> Application Table ->
1. Ask User - aplikace, na který se bude ptát + jejich práva - nešlo mi je selectnout pomocí Ctrl+A , ale funguje klasickej Shift+šipka, až je budeš mít, můžeš je vymazat (nezkousel jsem, ale melo by to bejt ono), podobne je na tom i 2. System Application
ps. snad pomuze :-D
Dovod preco som sa pytal bol ze aplikacie ktore som povolil mi nechcel pustit tak som myslel ze to vyriesim resetom. Nevedel som to resetnut uplne tak som ho reinstaloval. Nakoniec som vsak zistil ze tupy windows zapol vlastny firewall. Ale dik. Nabuduce aspon budem vediet ako nastavit dodatocne prava.