Soltek - recenze - FSB 200
na
http://www.cdrlabs.com/articles/index.php?articleid=21
recenze solteku, FSB 200 šlo bez problémů. Škoda že nemá díry na vodníka. AGP jde nastavovat, PCI locknuté.
No a dělá se i s RAIDem
Myslíte že má cenu prodat 8K5A3+ a koupit Soltek (s raidem) ?? Stálo by mně to 900,- Kč.
Re: Soltek SL-75FRN-L a FSB?
Citace:
Původně odeslal FROSTY
Tak že, mám Solteka SL-75FRN-L rev.1.2. Zajímalo by mě jak je to s FSB CPU, neboť mám možnosti nastavení (jen) 100, 133 a 166MHz. Očekával bych, že se bude dát nastavovat krokově do 200MHz!? Má někdo zkušenost? Vyřeší to nový bios?
Frosty neřikej, že jsme si tohohle nevšimli. To se mi nezdá.
Jinak deska vypadá nádherně. Obal taktéž a druhé CD v super obalu je narvaný perfektním softem na správu disků ..... to je teda rozhodně PLUS. Jinak je deska spíš hlavně vyčančaná na oči. Samé samolepky, účelně přelepené přes všechny sloty, aby se nějakej trouba nespletl a nerval CPU do AGP slotu. Zlatá barva dává desce kouzelný vzhled. Kam se na něj hrabe v designu můj ABIT NF7. Naštěstí tam to ale konči. Deska je přeci jen udělaná za levno, takže se šetřilo (zbytečně, škoda) i na maličkostech, jako je AGP lock - zámek u slotu, 5ti kanálový solový výstup, popř. optika, slabší BIOS a td ..... ale za ty prachy je to zatraceně dobrej kup ......