Re: Informacni: X-807B, 5.1 za 399kc
Citace:
Původně odeslal
check
Nevim jesi to dat do srandicek, ale asi sem. Mozna to tu uz bylo, kazdopadne asi nezaskodi zopakovat.
Velmi zajimavy a vtipny clanek (ja sem se celou dobu smal). Neni to zadny utok, normalni recenze, abyste vedeli, co za ty prachy dostanete... Ze se to chvilemi zvrhava je na vine vyrobku samotneho :)
Trosku jsi zaspal dobu ... http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=55703 ... mam je doma a jsou vcelku v poho ... samozrejme, ze clovek musi i trosku uvazovat a ne jak onen radoby recenzent si myslet, ze za 4 kila dostane buhvico ... radeji se zdrzim komentaru k dovetku v zaveru, jenz me osobne jen utvrdil v nazoru na "recenzenta"
edit: 2 rache>
1)Nejsem tak bohaty abych si mohl kupovat levne veci ... nejdrive by si mel kazdy zamest na svem prahu ... viz ten Acer v podpisu ... procpak sis nekoupil Eizo? Neni to pokus o urazku, jen navod k zamysleni, proc si nekdo koupi tyhle bedny, kdyz si muze koupit 10x drahsi a nekdo zase lcd Acer, kdyz tu mame Eizo
2)S tim nazorem na klasicke veze ... nekdo by zas mohl rict, ze mnohem lepsi je 5.1 receiver s kvalitnima bednam ... nekomu staci tohle a nekomu tamto ...
A právě zde platí ono známé: Nejsem tak bohatý abych si mohl kupovat levné věci... Já se divím, že si to někdo z tohoto fora vůbec koupil. Nemůžu si pomoci ale nejlepší ozvučení k pc jsou klasické věže s pořádnejma bednama, v mém případě Sanyo.
Jaluvkap: na tom ale neni co recenzovat, uz jenom ty bassreflexy ladeny na 98 a 180hz sou husty, rezonance vlastnich repro v radech stovek hz, elektronickou cast ani nekomentuju
clovek by z toho clanku mel dojit k zaveru ze si ma za ty samy prachy koupit min repraku, ktery budou kvalitnejsi
Citace:
Původně odeslal
check
Jaluvkap: na tom ale neni co recenzovat, uz jenom ty bassreflexy ladeny na 98 a 180hz sou husty, rezonance vlastnich repro v radech stovek hz, elektronickou cast ani nekomentuju
clovek by z toho clanku mel dojit k zaveru ze si ma za ty samy prachy koupit min repraku, ktery budou kvalitnejsi
Myslim, ze by sis mel zmerit ostatni repro v tehle cenove kategorii ... a videl bys v 90% uplne stejne hodnoty ... at uz se jedna o bassreflexy ci o elektroniku
to mas pravdu, todle nemam moznost porovnat, i moje 7let stary repracky ke kompu staly 1500 a musim rict ze hrajou doted ... tam sou ale aspon znackovy (i kdyz sracgovy) soucastky a repro maj bassreflex ladenej na nejakejch 80hz
kazdopadne si stale myslim ze clovek by mel misto tedle 5,1 koupit "obyc" 2,0
ad eizo: acer je ale aspon nejaka znacka, vis co se od toho da cekat, tydle repro nemaj ani naznak znacky, vsechny soucastky sou padelky originalu...
hehe, skvele jsem se pri cteni pobavil, tolik ironie na jednom miste jsem nevidel ani u statnic :-)
PS: ty repro mam taky, bude to k pc kde je na vyber bud a) ticho b) aspon zvuky windows. Takze na to b) budou tyto plastove hracky dostatecne. Porovnavat je nemam moc s cim, Genius HT hraje jinak, Creative 4.1 (solid works ci jak) hraji taky uplne jinak (cti lepe), ale ani jedno z nich nevyslo na 400Kc. Zatracovat neco takoveho je zbytecne, kazdy diky cene musel tusit co to bude za vec ;)
edit: ja krabici rozmlacenou nedostal.
ale nejak mi fakt uchazi proc kupovat 5,1, kdyz muzu mit kvalitnejsi 2,0 a nerikejte ze na filmy
No nevím,nechtěl jsem na to ani reagovat-ale...
Myslím si,že v kategorii do 1000,-Kč to zpracování bude suma sumárum u všech
značek stejný.A jestli si někdo myslí,že za tuto cenu dostane repro 5.1 od JAMO,
tak to má smůlu!!!
Viděl jsem těhle repráků(5.1) hafo a můžu říct,že zrovna tenhle model je uspokojující-hlavně to uvítaj uživatelé,kteří když chtěj něco nastavit,tak se nemusej válet pod stolem.
Jediná smůla je v tom,že při dopravě Českou poštou ta bedna není bytelná,a že
počťáci si myslej,že když je tam křehké,tak s tím ještě víc házej.
Toť můj názor...
PŘEJI HEZKÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY A ROK 2007