TV Tuner Leadtek WinFast TV2000 Global a problem so zvukom...
Zdravim Vas...
teraz som kamosovi kupil tuto kartu, vsetko sa nainstalilo na 1x ale problem je, ze pri sledovani TV mam strasne nekvalitny zvuk (pravidelne trhanie, akoby striedanie zvuku a sumu...) toto je na kazdom kanaly...
V spravcovi zariadeni nieje ziadny konflikt, skusal som kartu prehodit do ineho PCI slotu, skusil som posledne ovladace na zvukovku aj chipset a nic. taktiwez som skusil kartu prepojit so zvukovkou vnutry case (cez audio konektor na CD audio), aj externe cez Line-in na zvukofke... vsetko rovnake...
zostava : MSI K9N4 ULTRA-F AM2, Sempron 3000+, 1GB ram PQI (1x1GB), MSI X1300Pro grafika, 450W zdroj, 1x DVDROM, 1x DVDRW, 250GB HDD WD, interna zvukofka....
prosim poradte !!!
Re: TV Tuner Leadtek WinFast TV2000 Global a problem so zvukom...
Zkontroloval bych IRQ, zda jich nemáš víc než 16. Zkoušel si projet zvuk Mono/stereo/... : je to tuším klávesa A nebo S. Jedna z nich přepíná normy.
Citace:
Původně odeslal
mejla
Zkontroloval bych IRQ, zda jich nemáš víc než 16. Zkoušel si projet zvuk Mono/stereo/... : je to tuším klávesa A nebo S. Jedna z nich přepíná normy.
existuje nejaky soft na "skenovanie" IRQcon na pocitaci ??? zeby mi povedal, ake mam a na akom zariadeni?
inaq prepinac A zafungoval... prepina medzi normami PAL DK a PAL BG.... na PAL DK je to rusenie, PAL BG je bez rusenia... ALE DALSI MALY PROBLEM : ked to prepnem - zase mi tam nahodi DK a je to s rusenim... kurna ako tam nastavim normu PAL BG pre vsetky kanaly DEFAULTNE ???
inaq radio cez tu kartu ide uplne fpohode...
Na skenování IRQ nepotřebuješ soft, Tento počítač-vlastnosti-hardware-správce zařízení-zobrazit podle typu-požadavek na přerušení(IRQ). Ukáže ti to ale i třeba Sandra,...
Co se týče těch zvukovejch norem,mě držej automaticky ty,který si nastavím. Takže bych zkusil nový ovladače na kartu-tj. stáhnout z netu, a novej software-tj. winfast wizard.
Citace:
Původně odeslal
mejla
Na skenování IRQ nepotřebuješ soft, Tento počítač-vlastnosti-hardware-správce zařízení-zobrazit podle typu-požadavek na přerušení(IRQ). Ukáže ti to ale i třeba Sandra,...
clovece, to som netusil.. dakujem...
Citace:
Původně odeslal
mejla
Co se týče těch zvukovejch norem,mě držej automaticky ty,který si nastavím. Takže bych zkusil nový ovladače na kartu-tj. stáhnout z netu, a novej software-tj. winfast wizard.
mno stiahol som posledny ovladas so stranky LEADTEKu ale drivej je dost strary (2005/11/28) ale soft je relativne novy (2006/11/17) takze uvidim, ci sa nieco zlepsi. nieco s nazvom Winfast Wizard som vsak na stranke nenasiel... nemozes dat linku ???
http://www.leadtek.com.tw/eng/suppor...2000+XP+Deluxe
Ale tuhle stránku asi znáš. Novější tam bohužel nejsou. Já přešel na Leadtek PVR2000,takže už ti nemůžu poslat nějaký softíky co sem měl. Ale můžu tě ještě odkázat na profláknutý www.tvfreak.cz , tam najdeš dost informací :)
Winfast Wizard už je jen název programu, ve kterým ti běží telka nebo rádio,není to něco,co by sis stáhnul z netu. Blbě sem to napsal.
takze novy software PVR problem so normami vyriesil... dakujem.
Takze drobny problemik s podobnou kartou - ale model je Leadtek Winfast palmtop TV USB... tiez je k tomu program WinFast PVR ... Vsetko funguje tak ako ma, TV bezi super - problem je pri nahravani z TV ... v hocijakom formate je nahrany subor takmer bez zvuku, alebo s chrcanim, sekanim... poradte...