blbe LCD alebo integrovana grafika?
kamos ma jeden problem, a to taky ze mu LCD tusim len vo Windowse zhasne, niekedy pomôze vypnut a znovu zapnut parkrat monitor, potom to bolo v takom stadiu ze ked nabehol windows hned monitor zhasol a nepomohlo ani vypnut a zapnut monitor, ale ked som preinstaloval v nudzovom rezime integrovanu grafiku potom to drzalo, ale zase to zacalo robit, ale pomohlo 3x vypnut a znovu zapnut monitor, vcom je vlastne chyba?
MB ASR K8NF6G-VSTA*
MONITOR LCD -- ACER 17" AL1716As - 8ms
* doska je ECS C51G M754 a nie tu co som napisal
Re: blbe LCD alebo integrovana grafika?
Citace:
Původně odeslal
skorec1
kamos ma jeden problem, a to taky ze mu LCD tusim len vo Windowse zhasne, niekedy pomôze vypnut a znovu zapnut parkrat monitor, potom to bolo v takom stadiu ze ked nabehol windows hned monitor zhasol a nepomohlo ani vypnut a zapnut monitor, ale ked som preinstaloval v nudzovom rezime integrovanu grafiku potom to drzalo, ale zase to zacalo robit, ale pomohlo 3x vypnut a znovu zapnut monitor, vcom je vlastne chyba?
MB ASR K8NF6G-VSTA
MONITOR LCD -- ACER 17" AL1716As - 8ms
mno tazko povedat... ale myslim, ze vyskusat to na inom monitore by nemal byt problem a budes mat jasno ;o)
tak to hej, ale fakt neviem, mne sa to zda na ovladace, lebo ked nabehol windows hned monitor zdochol, ale hlavna vec ze ked bol v DOSe tak to islo, mozno to je len ovladacami na grafiku, to mi staci stiahnut len ovladace nForce 430/410 na dosku(na stranke vyrobcu dosky neboli aktualne) ak chem preinstalovat grafiku?
teda ak som dobre vycital nForce 410(zahrnuje Geforce 6100)?
No tak podle toho co jsem nasel je tam chipset 405 a ne 410 ci 430. Mam nekolik desek s 430 (integrovana nv6150) a vsechny s ovladaci z CD funguji bez problemu (DVI LCD). Zkus preinstalovat jen aktualnejsi ovladace na grafiku, treba nebudes muset hned davat vsechny ovladace k chipsetu.
sa ospravedlnujem, neviem ako je mozne ze som sa sekol ked stale som myslel na zakladnu dosku ECS C51G M754, nForce 410 (GeForce 6100)
to ked chem ovladace na grafiku tak musim stiahnut ovladace na chipset nie? (nForce 410)
Citace:
Původně odeslal
skorec1
sa ospravedlnujem, neviem ako je mozne ze som sa sekol ked stale som myslel na zakladnu dosku ECS C51G M754, nForce 410 (GeForce 6100)
to ked chem ovladace na grafiku tak musim stiahnut ovladace na chipset nie? (nForce 410)
To ja nevim jestli musis stahnout vsechny, i kdyby ano, tak ale pak instaluj jen grafiku.
EDIT: proc se ptas a proc to nezkusis ? A co jsem nasel na netu, tak je to nforce405.
to v nForce 410 su zahrnute ovladace na grafiku?