TV karta -Asus My Cinema P7131D - soft?
mam uz nejakou chvili tuhle Asus My Cinema P7131D hybrid kartu - a ted uz pretekla cise me trpelivosti s naprosto tragickym softwarem Cyberlink Power Cinema (pomaly,nic se tam nenastavi, pri nahravani se klidne zastavi smaze co nahral a prepne kanal atd... )
muze mi nekdo doporucit nejakej jinej soft co by s tou kartou fungoval?
analog+digital, nahravani a nejak rozchodit ovladac - vic nepotrebuju
..zkousel sem AVT2000 ci jak se to jmenovalo ale to mi nejak neslo nebo sem ten program nejak nepochopil
Re: TV karta -Asus My Cinema P7131D - soft?
Mam tuhle kartu ale jen analog, pouzivam normalne FLY2000TV. Nastaveno to mam jako WDM kartu a slape to paradne. Soft pro digital taky jiste najdes.
Jinak mas pravdu ze ten origo soft je naprosta tragedie. Ihned sem to smaznul. Nak
Zkus ProgDVB, je to asi nejlepsi free DVB-T soft, pokud ma podporu pro tvoji kartu nebo pres ni bude behat jako BDA karta.
diky za tipy... zatim jsem zkousel programek MyTheatre - zajiavy spousta nastaveni ale stale s chybkama a jen digital... pokud chci oboje analog/digi tak se asi budu muset skamaradit s tim Power Cinema... bezproblemovej dalkac je taky plus... bohuzel asi nic lepsiho neni a pouzivat 2 programy je na houby
Zakladni funkce dalkace (pripani programu + hlasitost) funguji i s Fly2000TV...jine cudliky nefunguji nebo delaji podezrele veci :D Nak
tuto mas krasnu minirecenziu a k tomu aj zhodnotene softy. dokonca je tam aj podrobne nastavenie. dufam, ze slovencina nevadi...
http://bubi.xf.cz/tv_karta.htm
Citace:
Původně odeslal
snapcase
tuto mas krasnu minirecenziu a k tomu aj zhodnotene softy. dokonca je tam aj podrobne nastavenie. dufam, ze slovencina nevadi...
http://bubi.xf.cz/tv_karta.htm
parada! diky
EDIT: skoda ze recenze je na analog kartu a ne na hybrid P7131d - programy na analog a digital jsem taky nasel ale zatim zadny ktery by umel oboji jako power cinema
Nejake nove postrehy, me by stacil digital a nejlepe jeste neco co by to umelo posilat pres sit dal.
EDIT: Tak MyTheatre to po siti vazne nejak posilat umi, problem je, ze generuje asi 3k packetu za sekundu, takze i na TP( twisted pair ) je vytizeni cpu vysoke, ale jede to. Wifi tohle uz uplne zabije. :/
EDIT2: Prozatim jsem zakotvil u ProgDVB.