-
DVD Xoro vs Sigmatek
Zdravim,
uvazuji o koupi dvd prehravace,po dlouhych studiich vaham mezi XORO HSD 8410 silver HDMI a SiGMATek XM-400 Pro.Ja se prozatim vic klonim prave pro Xoro,nejen kvuli hdmi-i kdyz i to bych ozelel,ale hlavne vstupy na flash disky a pametove karty,i kdyz to zatim neni 100pro,ale dalsi firmwary to nejspis doladi.Sigmatek chvali spousta lidi....takze jsem na vazkach.Co je pro me dulezity jsou dekodery dd a dts,5.1 vystup a samo kvalita obrazu a zvuku...no a tady jsem v koncich.Taky posilhavam po Biostek XE-320 Pro.Je zde nekdo,kdo je schopen mne to pomoci rozseknout?diky
-
Re: DVD Xoro vs Sigmatek
forum.acomp.cz
najdes info o SM XM400Pro a o tom BIOSTEKu
mam XM400PRO, nejake mouchy ma (obcas tmave sceny v DivX - kosticky - ale je to asi vec FW), ale me vyhovuje. EXSPORT pro nej delal neofiko FW nez mu ukradli notebook, ted vysel novy ofiko FW, tak cekame jestli se do nej zase pusti :). o XM400PRO se rika, ze ma kvalitnejsi dekodery nez konkurence (ale nevim jak XORO)
preju stastnou ruku :)
-
dik za odpoved,to forum znam,z neho jsem taky cerpal,jenom jsem nejak nevypozoroval nic,co by me nekam naklonilo
jinak v podstate neexistuje prehravac,ktery by nemel nejakou mouchu...nebo jsem o nem necetl:)
jak popisujes tu mouchu u Sigmateku,tak to by nijak nevadilo,protoze stejne z 90% se bude prehravat dvd
-
ten prehravac co zvladne snad udajne vsechno je XBOX (nepocitam BlueRay a HDDVD)... :) dokonce to nekdo na acomp foru zminoval i s cenou za kterou se da poridit starsi kousek (akorat je potreba mit jeste dekoder na zvuk)