Re: Prosím o Váš názor ...
vyborna kupa je Radeon 1650Pro 256MB GDDR3... na mojej zostave vid. dole (procak aj drafika na defaulte) mam taketo vysledky :
3dMark 05 : cez 4800 bodov
3dMark 03 : cez 8300 bodov
myslim, ze po OC procaku aj grafiky to bude este lepsie... a za tie peniaze ;o)
Radši než do grafiky investuj do CPU, nebo komplet novej základ, protože Celeron, pokud to neni D, tak i na 3ghz bude mít herní výkon na úrovni Durona 1ghz a to už je dneska nepoužitelný. Když koupíš dobrou grafiku, budeš zklamanej, protože to bude furt pomalý kvůli CPU a když naopak tak to zas bude brzdit ta FX5200 což byl hroznej šmejd už ve svý době. Musíš upgradovat celej stroj a pokud možno celou platformu, novej CPU do toho stávajícího už se ti nevyplatí, obvzláště když sempron 2800+ s 754 už stojí jen litr a desky jsou na něj taky dost levný.
Citace:
Původně odeslal
DOC_ZENITH
Radši než do grafiky investuj do CPU, nebo komplet novej základ, protože Celeron, pokud to neni D, tak i na 3ghz bude mít herní výkon na úrovni Durona 1ghz a to už je dneska nepoužitelný. Když koupíš dobrou grafiku, budeš zklamanej, protože to bude furt pomalý kvůli CPU a když naopak tak to zas bude brzdit ta FX5200 což byl hroznej šmejd už ve svý době. Musíš upgradovat celej stroj a pokud možno celou platformu, novej CPU do toho stávajícího už se ti nevyplatí, obvzláště když sempron 2800+ s 754 už stojí jen litr a desky jsou na něj taky dost levný.
mno to je sice pravda ALE :
ked uz bude menit aj mboar aj procak - mal by kupit PCIE a DDR2 mboard, co mu investiciu docela dost predrazi... Pretoze kupovat mboard s AGP a DDR je tiez archaizmus... a 754 socket to iste... takze skusim to zratat v SK : musel by kupit novy mboard (ak chces AMD tak AM2) taq za 2 litre, do toho grafiku tak za 3,5 litra procak taq za 2000,- a nezabudnime na pamat 512 MB DDR2 tak za 1500,-
dokopy tak za 9-9,5 litra... a to nepocitam zrejme aj novy zdroj a ine...
naproti tomu po investovani cca 4000,- do R1650Pro 256 GDDR3 este z toho celera dostane, myslim, pekny vykon.
samozrejme vsetky ceny su v SKK...
Neviem preco... Keby si kupi 2800+ 754, k tomu nejaku lacnu dosku, ktoru da aspon 250-300HTT. Spolu s lacnou PCIe VGA, DDR moze ostat. Tzn procak 1000Kc, doska 800Kc, grafika 1200Kc aspon PCIe GF6600. Tento smejd co ma, preda aspon za 1500Kc, takze doplati 1500-2000Kc navrch a ma S64 2800+ + GF6600 na tom si uz aj zahra oproti Celer a FX5200, preco to neni v nakupnej poradni?
Citace:
Původně odeslal
misokgb
Neviem preco... Keby si kupi 2800+ 754, k tomu nejaku lacnu dosku, ktoru da aspon 250-300HTT. Spolu s lacnou PCIe VGA, DDR moze ostat. Tzn procak 1000Kc, doska 800Kc, grafika 1200Kc aspon PCIe GF6600. Tento smejd co ma, preda aspon za 1500Kc, takze doplati 1500-2000Kc navrch a ma S64 2800+ + GF6600 na tom si uz aj zahra oproti Celer a FX5200, preco to neni v nakupnej poradni?
mno pozeram, ale tie tvoje ceny su zrejme bazarove... hej, pokial by to za tie ceny vsetko zohnal... ale to chce zase cas a postovne a oboje SU PENIAZE - tazke tak lacne by to nebolo. a co bude mat ??? nejaku sittovu dosku do ktorej da maximalne nejakeho Semprona 3400 alebo Athlon64 3200 ??? Teda v ziadnom pripadie X2.. mno ja som nedavno riesil podobnu dilemu (pozrite moju zostavu dole) a rozhodol som sa kupit zatial len grafiku. (MisoKGB, ved Ty to vies - R9600XT si odomna kupil Ty...).. Kompu to dost pomohlo a myslim, ze do nejakeho januara-februara 2008 !!! mi este potiahne....