Na disk nejdou Windows XP
Zdravim, mám
desku: AOpen AK33
procesor: AMD Duron 800MHz
disky: Seagate 4GB
Seagate 250GB
Když chci spustit instalaci Windows na úplně čisté disky, tak při kopírování instalačních souborů na disk konk. u souboru OEMBIOS mi to vyhodí hlášku buď soubor nemohl být zkopírován nebo soubor nemohl být zkopírován, neplatná bitová kopie. A přitom předtím tam WinXP byly. a v CD chyba není zkoušel jsem asi 5 různých CD a všude stejné. Také jsem zkoušel instalovat je na ten 4GB disk. občas se to zastaví na souboru OEMBIOS, občas na jiném. každopádně 17% to nepřekročí. Zkoušel jsem i měnit mechaniku a stále stejné. už nevím co dál. Dalo by se nějak např. připojením disku k jinému PC a nakopírováním obsahu CD na disk a navrácením disku do toho PC pak spustit instalaci z disku??
Re: Na disk nejdou Windows XP
Instalovat z disku samozrejme lze(spustenim i386/winnt.exe pokud me pamet neklame).
Nicmene tohle vypada spis na HW problem. Instalaci seklou na urcitem procentu jsem videl zatim ve 100% pri chybe HW. A chybovy kus zjistis pouze zkousenim jinych komponent. Pricemz chyba muze byt NAPROSTO kdekoliv, jednou jsem dokonce zazil kombinaci spatne GK + spatny HDD, docela chutovka todle zjistit. Zacni u klasickych chybovych komponent pamet, zdroj, disk atd.
nebo taky kaput mechanika CD/DVD. žal bohu i mechaniky mohou za špatné instalace.
Citace:
Původně odeslal
herma
nebo taky kaput mechanika CD/DVD. žal bohu i mechaniky mohou za špatné instalace.
pokud vidim dobre tak psal zhe menil i mechaniku ;).. kdyby slo o spatnou mechaniku tak to vetsinou jen neprecte nejaky soubory z cd ktery jde vetsinou preskocit ale instalator jede dal
2Glaster: a pameti jsou ok?? co kondiky na desce??
Skoro na 100% pamet, nechutna ji casovani, blbej bank atd atd. Zkus pouzit na instalaci jinou, pripadne ji shodit casovani ci nastaveni na default ci na nizsi frekvenci.