Re: Len Alcohol pracuje s RW
Aspi mas instalnute ? Pripadne skus pohladat fixAspi a instalnut. Skus sa pozret v device managery odladom mechaniky , ci ju nieco ine "nedrzi" proste nejaky soft.
aspi som nemal, dal som, nepomohlo.
Spíš bych si tipnul, že viníkem bude InCD nebo jiný UDF zapisovač, případně DVD-RAM driver...
Zkus v nastavení Alcoholu odškrtnout "Ignorovat typ média", mohlo by to pomoci.
Citace:
Původně odeslal
leo
ono v alcohole vsetko funguje (a bezi s aj bez ignorovania typu media), problemom su ostatne programy, konretne Nero 6.6.1.4 a UltraISO 8.1.2.1625.
system je WinXP Home aktualizovany (dokonca legalny), ako virtualne mechaniky mam len 2 kusy od alcoholu 120, nic ine som neinstaloval ani neskusal instalovat.
nero mi dokonca vyrobilo cosi nasledovne: vlozil som tam fungel nove DVD+RW 4x , ze si nieco spalim. Nero zahlasilo ze musi medium naformatovat, dal som ok, quick format, format zbehol a slo palit data, no vyhodilo okno ze nic z toho lebo v mechanike je DVD-ROM... rozum ostava stat.
Citace:
Původně odeslal
leo
Presne tohle ti pomuze, Alcohol maskuje DVD±RW media a vydava je za normalni -ROM media.
Je to v NASTAVENI, vlevo vybrat v seznamu EMULACE a melo by to byt prvni zaskrtavatko vpravo nahore.
Edit: Alcohol to "nemaskuje" pouze pro sebe, proto ti to v ALCOHOLu funguje, ale napr. pro NERO uz zapne "maskovani" media a proto ho tam vidis jako -ROM
ok jimmy, potreboval som to asi mat povedane 2x kym som spravne pochopil. ja som si to spojil s okienkom v image burning wizardovi v alcohole a akosi som sa nad tym viac nezamyslal, cize leo mal pravdu.
vdaka, uz vsetko bavi ako ma, len sa citim ako dylyno.
PS:
...najlepsie je, ze ten checkbox v alcohole ma vedla seba presny popis toho co robi, teda ze zapisovatelne media maskuje ako nezapisovatelne...
...rovnako dobre (teda najlepsie) je, ze pod nim je dalsi oznaceny checkbox, ktory tu funkciu rusi pre alcohol samotny.
v pohode, me to taky dost vydesilo, nez jsem na to prisel - uz jsem chtel DVD+RW medium hazet do kose :D, ale pak jsem zkusil CD-RW a uz jsem zacal hledat :)
Pridam trosku dalsiho infa: cca dva roky jedu s Alcoholem a zapnutou volbou "ignorovat typ media" a nikdy jsem problem nemel. Dnes jsem zjistil, ze mi zadny vypalovaci soft nechce zadne RW medium smazat - ani Alcohol. Pomohla vase rada na vypnuti te volby v Alcoholu. Proc to najednou zaclo zlobit nevim.
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Pridam trosku dalsiho infa: cca dva roky jedu s Alcoholem a zapnutou volbou "ignorovat typ media" a nikdy jsem problem nemel. Dnes jsem zjistil, ze mi zadny vypalovaci soft nechce zadne RW medium smazat - ani Alcohol. Pomohla vase rada na vypnuti te volby v Alcoholu. Proc to najednou zaclo zlobit nevim.
same here.. doteraz slo vsetko v pohode a z nicoho nic neslo..