Nenapadny lacny batoh na notas
Zdar,
chystam sa kupit si nejaky batoh na 14" notas. chcel by som aby to bolo co najmensie, podla moznosti malo dost polstrovania a nejaky ten plac na zosit a pera.
Cena tak do 2 000 SKK a hlavne aby to vyzeralo obycajne.
Zatial sa chystam na tento http://www.alza.sk/fujitsu-siemens-b...l55-d61424.htm
Re: Nenapadny lacny batoh na notas
Osobne mam todle a jsem s tim maximalne spokojenej, spousta prostoru, dobre vymysleny a perfektni polstrovani ... akorat cenove je to uz lehce nad hranici co jsi uvadel ...
Diky za tip. Vyzera dost dobre. Aj ked nad 2000 moc ist nechcem a tam uz je potom dost batohov ad ktorymi sa da uvazovat (DICOTA Bac Pac Mission)
Este ma napadlo, ze by som si kupil len obal na notas a nosil ho v obycajnom batohu. Problem je ze a robia len na 13" 15" 17" notase. Asi najlepsi mi pripada tento http://eshop.novatech.sk/zbozi/dicot...aspx?p=z:59059 ale neviem ci by som tam narval ten moj (305x249x30)
EDIT: aha pozeram ze tam su uvedene vsetky velkosti. Chcel by som ten 13" s rozmermi 300x245x40
Ten PerfectSkin bys mel vyzkouset nekde..trochu natahnout se to da, ale ne moc..
Kamosova 14" ntbook tam nevejde (ma FSC V3405).
Ale jinak je to dobre..mam to a nosim primo v normalnim batohu.
Pozeram ze ten Amilo je sirokouhly, takze na dlzku ma o vyse 3cm viac. Ten moj ma navyse len 5 a 4mm takze to by sa malo dat natiahnut nie?
Rad by som to vyskusal ale nie je kde :(
Ja mam neopren. pouzdro Tucano Second Skin pro 12" iBooka, ale mam v nem 12" wide Dell viz podpis. Ten je taky o malinko vetsi nez ten Apple, pro ktery to pouzdro je urceny. Rozhodne doporucuju vyzkouset primo s danym pouzdrem, pak uvidis sam
12" PerfectSkin jsem taky zkousel a neveslo se, takze se zkus mrknout jestli se Tucano dela i na 14"
Presne jak pisou ostatni, at uz se te nakonec zaujme cokoliv tak to xce nejdriv nekam skocit vyzkouset. To polstrovani se totiz vetsinou da o neco roztahnout, zejmana pokud nema uzavirani resene na zip, ale pomoci takoveho toho prehybu (nevim jak to ted nazvat) tak je na delku docela flexibilni ...