Torrenty: download tuhne pri 99,5%.
Mam takovy problem.
Kdykoli chci sosnout nejaky torrent, tak to celou dobu leti jak splaseny kolem 170-240kBps, ale jakmile se to prehoupne prez 99%, pomalu to klesa, az to kousicek pred koncem vytuhne, download klesne na 0 a dal nic.
Nechal sem to vykysnout dva dny, ale ani se to nepohlo.
Zkousel sem oficialni BitTorrent klient, i Azeuruse, dela to u obou.
Azeuruse mam hezky nakonfigurovanyho na zeleny xichtik, ale nic mi to neni platny.
Mam O2 Internet express 2Mb down/netusim kolik up, router co k tomu davaji D-Link DSL584T, umi i IPTV.
So s tim mam? Poradte plz.
Re: Torrenty: download tuhne pri 99,5%.
predpokladam, ze napr. tady - http://www.azureuswiki.com/index.php..._at_99_percent - jsi se koukal ... mne to pripada jako problem routeru
Sice to asi nebude klientem, ale zkusil bych jeste uTorrent.
Hm, tak jsem rozkliknul ty moje downloady a vsechny maji dostupnost mensi nez 1, asi tak 0.997. Znamena to, ze ty fajly proste nejsou, takze je nemuzu dotahnout? Jak je potom mozny, ze to ma "complete" asi 3500 uzivatelu?
Na ty 99% jsem se uz koukal, ale 2x moudrej z toho nejsem, tak se zatim uspokojuju tim, ze to proste neni a snad se nekdy objevi nekdo, od koho to pujde natahnout :/
Tak to je ten problem.
Stahoval jsem takhle video s windsurfingem. Asi po mesici mne prestalo bavit cekat na 0,5 % a video jsem smazal. Bylo to totiz v RARu.
Jak teda docilit 100% dostupnost? To je nejaky bug systemu, bo co?
Pomuze zkusit jiny tracker, nebo to dela Azureus sam, nebo co mam vlastne delat?
no, musi u torrentu byt aspon jeden seeder... když najdeš hledanej torrent (sve oblibene Linuxove distrubuce, samozrejme O:) ), tak se podivej jak na tom je...
No, smutny je, ze zrovna na tuhle distribuci je 1571 seederu a asi 1200 leecheru, presto se mi dostupnost ukazuje 0.995 a taky to na tech 99.5% visi.
Muze tu dostupnosti nejak zkr*plit treba router, nebo nejaky nastaveni?
Edit: nahodil bych sem obrazek, ale nejak se nemuzu dopatrat k tomu jak, asi se neco zmenilo :)
To je divny. Jakmile je nekdo seeder, tak ma mit 100%.
S tim jinym trackerem to neni spatny napad. Najdi jiny a pridej jej k tomu staremu.
pokud to nesosas z private torrentu, tak posli SZ link (a nebo co to tahas) a ja se ti podivam. S torrenty nemam nejmensi problemy (a to ze by pri 1200leech jsem neco nedotahal jsem nezazil).
asi tahas torrenty so zlym zdravim. aj SW priemysel pouziva nejake trackery na zahltenie, takze mozno si stiahol len zly torrent. osobne nikdy netaham torrenty s 300 a viac seedermi, pretoze to je velmi podozrive a drtiva vacsina z nich su fake.
preto treba pouzivat private trackery tam to ide kolko da linka a len male percento ludi cheatuje:)
a mohl by mi nekdo dat info o privatnich trackerech na pm? moc diky :)
najdu sa aj slusne verejne trackery. napriklad demonoid je rychly.
privatne su vacsinou na pozvanky.