exzistuje nejaky update popripadne nejaky program, ktory by spristupnil disky s ntfs pod windows ME alebo windows98? :lol:
Printable View
exzistuje nejaky update popripadne nejaky program, ktory by spristupnil disky s ntfs pod windows ME alebo windows98? :lol:
existuje "NTFS for Win98". ale aby se dostal na disk s ntfs, tak vyžaduje přístup na system (win xp, win2000), kteraj musí bejt na fat32, což je trochu na prd :-(
no to je blbe, a nic ine neexistuje?
treba je nejakej plugin do wincommandra. kdyz je i na ext2/3 tak treba je i na ntfs
Citace:
Původně odeslal abel
"NTFS for Win98" (jede i pod WinMe) funguje i kdyz je WinNT,2k,Xp na NTFS disku. Proto ten soft existuje. Kdyby ty systemy byly na Fat32 tak nic nepotrebuje. Jinak pokud mas ten "NTFS for Win98" registrovany, tak umi i zapisovat. Jinak umi jenom "read".
myslel jsem na ostatní ntfs disky :wink:Citace:
Původně odeslal Shox
po mě chtěl při instalaci odkaz na systémový soubory (už nevim jaký) k ntfs. kde je mám najít? na ntfs se nedostanu :?:
Nabootujes si ten OS ktory NTFS podporuje a skopirujes si tie subory na FATku.
nuz to som aj spravil, ale po zadani cesty a naslednom restarte mi to hadzalo nejaku chybu :? predpokladam, ze to bude nekompatibilitou programu NTFS for Win s winXP, no nic skusim este skopirovat tie subory z win2000 a hodim ich tam dufam, ze to uz pojde, v helpe k tomu programu nic nepisali o winXP, tak dufam, ze to s tymi systemovymi subormi z win2000 pojde :-)
a este nejaky link na najnovsiu verziu ntfs for win98, by sa nenasiel? ???
http://www.sysinternals.com/ntw2k/fr...tfswin98.shtml.
Tie subory mozu byt z Windows NT/2K/XP.