12/2006: Přehrávač MP3 pro 16ti letou sestřenku
Potřebuju vybrat přehrávač MP3 pro sestřenku (16) k vánocům. Cena max. 3k. Primární je asi bytelná a odolná konstrukce, která snese skoro "cokoli". Na vzhledu snad až tolik nezáleží. Minimální kapacita 1 GB. Prosím poraďte konrétní typy... díky ;)
EDIT: sluchátka už má, takže při výběru nehrají roli, přehrávač může být i bez nich....
Re: 12/2006: Přehrávač MP3 pro 16ti letou sestřenku
Třeba doonio cube? Nerozbitnost ale nemám ověřenou ;)
http://www.headphones.cz/inshop/scri...price_list.asp
Moje stalice v doporucovani. Emgeton E5 Cult. Hlinikove telo, velky display, snadne ovladani a velka vydrz na baterii. Cena s 1GB do 3k.
Jen pozor: par lidi (vcetne me) melo problemy s radiem-po par padech na beton (3x :-( ) muze dojit k poskozeni cipu.
emgetony sou imho celkem dobry, jenom nemaji velkej USB konektor... pro me asi jediny minus, ale stejne kupuju X3 cult.
díky všem za rady
co jsem koukal, E5 cult vydrzí hrát až 50 hodin, X3 jenom 15, což je docela podstatné
ice: proč volíš X3 místo E5? Podle parametrů bych volil jednoznačně E5, co mi uniká? (stojí skoro stejně)
Citace:
Původně odeslal
ICE
emgetony sou imho celkem dobry, jenom nemaji velkej USB konektor... pro me asi jediny minus, ale stejne kupuju X3 cult.
Velkej konektor myslis klasicky USB ? Vic zhyzdit prehravac uz nedokazes ? :eek: :p :D
PS: v baleni je datovej kabel a zaroven i mala redukce na velke USB ... takze doma ti lezi kabel a redukci tahas s klicema (ma takove male ocko, proste sexy >:} )
Já nyní řešil něco podobného a nakonec jsem koupil E2 Cult (nekupoval jsem to já a rodiče přítelkyně mi dali limit 2500), ale koukám, že E5 Cult je taky good kauf. No ať dobře pořídíš a je spokojená! :-)
E2 Cult je good, mam ho, ale pokud ma byt ten player hodne odolny, zvolil bych tu E5ku...U E2 je dost zranitelny ten joystick...ja zatim nemam problem, ale slysel jsem v posledni dobe, ze se to dost reklamuje. Jinak je provedeni hodne dobre.
Citace:
Původně odeslal
Anduril
E2 Cult je good, mam ho, ale pokud ma byt ten player hodne odolny, zvolil bych tu E5ku...U E2 je dost zranitelny ten joystick...ja zatim nemam problem, ale slysel jsem v posledni dobe, ze se to dost reklamuje. Jinak je provedeni hodne dobre.
Jo s tím joyem máš asi pravdu... U tý E5ky vypadá fakt bytelnějc...