Ucet v Outlooku pouze na odesilani, ne autoprijem
Zdravim,
je to jednoduche mam v Outlooku vice uctu s mailama, ovsem jeden je skolni a ten bruuutalne zaspamovanej, takze bych ho stahoval jen na vyzadani, proste rucne. Ale to nevim jak nastavit, aby se vsechny stahovali automaticky sami a tenhle jeden na vyzadani. Ten ucet tam chci mit, protoze pres nej posilam maily, tedy pri odesilani vyberu ten ucet a pak to odejde jako by z te emailove adresy toho vybraneho uctu...
Jak na to tedy aby se mi jeden ucet nestahoval a ostatni ano?
Predem moc diky, Skodik
Re: Ucet v Outlooku pouze na odesilani, ne autoprijem
Jedině, pokud bys ze všech účtů stahoval ručně... Anebo mu můžeš přiřadit neplatný POP nebo IMAP server... Nic lepšího (kromě filtrace spamu, případně přeposílání na jiný mail) mě nenapadá.
Citace:
Původně odeslal
peta303
Jedině, pokud bys ze všech účtů stahoval ručně... Anebo mu můžeš přiřadit neplatný POP nebo IMAP server... Nic lepšího (kromě filtrace spamu, případně přeposílání na jiný mail) mě nenapadá.
Ted me k tomu kamos nakopl a ja uz jsem dohledal da se to nastavit v Nastroje - Odeslat a Prijmout - Nastaveni odeslat a prijmout - Definovat skupiny pro odesilani a prijimani (Ctrl+Alt+S)
1 Příloh-a(y)
V Outlook Expresu a v Outlooku 2000 se to nastavuje tady. Nevim, jak je to ve vyssich verzich Outlooku.