trilian: kopirovani kontaktu
mam takovy vetsi problem
trilian pouzivam asi 2 roky. v patek mi v praci sel. v sobotu se lognu doma a pise to ze mam spatne heslo. jsem si na 100% jist ze ho mam dobre nechal jsem si to zjistit i pres utilitu messenpass. ta mi to potvrdila ze to mam dobre.
zkousel jsem vsechno a proste nic. tak jsme si vytvoril novou registraci. NO A TED NASTAVA MOJE OTAZKA: jde zkopcit ty KONTAKTY z predchazejiciho loginu? zkousel jsem to prekopcit z ty puvodni slozky a nic.
jakykoliv typ by mi pomohl..... DIKY
Re: trilian: kopirovani kontaktu
Citace:
Původně odeslal
Moralles
mam takovy vetsi problem
trilian pouzivam asi 2 roky. v patek mi v praci sel. v sobotu se lognu doma a pise to ze mam spatne heslo. jsem si na 100% jist ze ho mam dobre nechal jsem si to zjistit i pres utilitu messenpass. ta mi to potvrdila ze to mam dobre.
zkousel jsem vsechno a proste nic. tak jsme si vytvoril novou registraci. NO A TED NASTAVA MOJE OTAZKA: jde zkopcit ty KONTAKTY z predchazejiciho loginu? zkousel jsem to prekopcit z ty puvodni slozky a nic.
jakykoliv typ by mi pomohl..... DIKY
jakou mas verzi? v 1.0 bylo vse v textovych snadno citelnych souborech. no mozna nejake xml
je to 3.1
jsou tam XML ale kdyz si je zkopcim tak mi je to automat nenajde. a navic v program files pod slozkou user jsou jenom cislo s kteryma jsem si psal na tom danem PC skoda ze ICQ nema funkci export cisel. no mozna ma ale to by mi byl oasi naprd kdyz se na ten stary ucet nedostanu
Citace:
Původně odeslal
Moralles
je to 3.1
jsou tam XML ale kdyz si je zkopcim tak mi je to automat nenajde. a navic v program files pod slozkou user jsou jenom cislo s kteryma jsem si psal na tom danem PC skoda ze ICQ nema funkci export cisel. no mozna ma ale to by mi byl oasi naprd kdyz se na ten stary ucet nedostanu
si to projed rucne. XML jsou slusne citelne. uvidis ze najdes to co potrebujes. a napasovat to na nove by nemel pootom byt problem
jj koukal jsem na to.
me se akorat nechtelo zadat cca 100 kontaktu zase ruco
Citace:
Původně odeslal
Moralles
jj koukal jsem na to.
me se akorat nechtelo zadat cca 100 kontaktu zase ruco
je to uz davno co jsem to zkousel s trillianem v3. ale jsem presvedcen o tom ze to urcite pude udelat automaticky. nejakym hromadnym zpracovanim toho xml.