tak kdo je stastny majitelem tohoto procesoru? rad bych vedel ktera serie je nejlepsi a jak jde pretocit?
Printable View
tak kdo je stastny majitelem tohoto procesoru? rad bych vedel ktera serie je nejlepsi a jak jde pretocit?
Myslis THOROUGHBREDA?
no tak uz jsem se informoval, ano Gabo myslim TB zitra jsi jdu pro AIUHB tak jsem zvedav zdali alespon 2400MHz dá ;D
tak ...daj potom rychlo vediet ako si dopadol . Uvazujem tiez o kupe :D
No tak je to zajímavé. Mám v ruce dva identické TB XP2100 AIUHB a jeden je hnědý a druhý zelený ........ jak tomu mám rozumět ....?? V PC zatím testuji hnědý a ten mi při default Vcore už při 166MHz FSB shazuje 3DMarky ...... zvýšení Vcore na 1.8V pomáhá, ale zase to neskutečně topí - resp. system ukazuje cca 65°C a víc ..... je to tím, že tento CPU (deska NF7) bere teplotu přímo z CPU, nebo ze Socketu ........?? Kdyby z CPU, tak je to v pohodě, ale jestli postaru, tak to je moc .... hodně moc .... co o tom kdo víte víc ....?? Mám to doma dva dny, tak teprve laboruji ...
Řekněte mi někdo, že zelenej je lepší ........ ;D
zelenej je lepsi. ;D
No to mam ohromnu radost ze je lepsi ked ja som kupil hnedy a nejde stabilne ani 159x13, a to je masterpiece of shit, to je super, koncove cislo 0305, to je to cislo pekelne, vyhnut sa mu odporucam, ked sa nemate radi, kupte si prave toto,
0304 idu taktovat skvele, kolkeho stastia som sa dockal,jaka pocta, ze akurat tento tyzden chodili v AMD nadrbany do roboty :? :evil:
Kolik si nakonec vvytahl z toho zelenyho?Citace:
Původně odeslal Aliencz
BTW> Jaka je teda nejlepsi serka?
AIUHB0302MPMW mam ja