Mam malej velkej problem s pakovacim programem WINRAR. Spakoval jsem si nejake soubory pod heslem. Da se nejakym zpusobem prijit na heslo ve WINRARu? Pište rady.
Printable View
Mam malej velkej problem s pakovacim programem WINRAR. Spakoval jsem si nejake soubory pod heslem. Da se nejakym zpusobem prijit na heslo ve WINRARu? Pište rady.
Zaheslovany .rar sa da zlomit iba brute-force utokom. Takze ak si si dal heslo dlhsie ako napriklad 6-7 znakov, tak na to velmi rychlo zabudni :-) .
Maš nějakej soft kterým to prolomit? Nebo link, kde ho najdu? Heslo má asi 5 znaků.Citace:
Původně odeslal Nigga
www.elcomsoft.ru a 5 znakov to zlomi za par hodin, so siestimi bude troska pracovat :-)
tamta stranka mi nejede tak zkus treba tyhle:
http://www.rarpasswordcracker.com/
http://www.topshareware.com/Advanced...nload-1868.htm
btw verze 3.xx+ trvaji na prolomeni o hodne dyl nez verze nizsi
To je ten isty soft, ako na tej ruskej stranke...
Mam dotaz ohledne kontextoveho menu winraru.
Soubory a adresare balim vyhradne tak, ze neco oznacim v TC, dam pravy a "Pridat do archivu..." nebo "Pridat do neco.rar". Ta druha volba je rychla, ale stve me, ze nedela solid kompresi, takze musim vzdycky klikat to prvni a zaskrtavat solid a dobrou kompresi. Nejde nejak winrar nastavit, aby tam mel tohle defaultne zaskrtnute, popr. abych to mel v kontext. menu?
Nastav si v preferences winraru standardny profil komprimacie (tusim druha zalozka). Potom bude cez kontextove menu vytvarat archivy s takymito parametrami.
hej je to v defaultnom profile, ale ja uz WinRAR beztak nepouzivam, radsej prejdite na legalny free 7-Zip ktory ma beztak lepsiu kompresiu...
ok, nasel sem to, diq
rikas, 7-zip? vyzkousim ho. umi balit do raru?
A solidne archivy a recovery?
Jak toto v raru převést na 7-zip:
e:\Winrar\rar a -tn3d -agYYYY-MM -u -dh -ed -r -tl -x@e:\bat\SezExA.txt h:\Zal\2004\DocAll_.rar @e:\Bat\SezAll.txt
e:\Winrar\rar a -ta20031231 -agYYYY -u -dh -ed -r -tl -x@e:\bat\SezExA.txt h:\Zal\2004\DocAll_.rar @e:\Bat\SezAll.txt
Díky.
7-Zip samozrejme nevie balit do RAR lebo je to komercny format do ktoreho nevie balit ziadny iny program ako RAR, vie ale rozbalit prakticky vsetko a podporuje balenie do 7-Zip, Zip a Tar, 7-zip ma ale beztak najlepsiu kompresiu a uz podporuje rozbalovanie z neho (a dokonca aj balenie don) dost programov
inak su v nom robene napr. instalacky NSIS ktore ppuzivaju tiez 7-Zip kompresiu
solidne archivy neviem co presne myslis, vsak to je akurat lepsia kompresia kedy su pokope zbalene veci a nejdu rozbalit jednotlivo - 7-Zip ma vlastnu kompresiu lepsiu aj bez tohto, recovery zatial nema, planuje sa v najblizsich mesiacoch
a ad commandline, existuje aj CMD verzia priamo v instalacke ale myslim ze aj zvlast je specializovana ina CMD verzia ktora sa nevola presne 7-Zip, su tam dost velke moznosti, ale ja pouzivam GUI, treba si precitat forum, tam sa prebera kopec veci...
samozrejme nema tolko funkcii a moznosti ako WinRAR ale uvedomte si, ze je to legalny free open source, tak porovnavajte jablka s jablkami a hrusky s hruskami ked porovnavate drahe komerne a open source zdarma...
Já jsem samozřejmě nemyslel balit do raru, šlo mi o ty přepínače. Pomocí raru v dávkovém souboru si automaticky zálohuji různé soubory v různých adresářích a pod. Mám to lépe zpracované něž některé speciální zálohovací programy. Ale díky moc za snahu mne přesvědčit abych darovanému koni na zuby nehleděl.Citace:
Původně odeslal Markoff
Vysel WinRAR 3.41, resi naky bugy.