Ahoj,
zakazal jsem si windows update a potreboval bych jeste vypnout stale otravujici hlasku o ohrozenosti meho pocitace, pokud je sluzba windows update vypnuta, ktera vyskakuje z traye. Nevim nekdo kde to vypnout?
Diky
Printable View
Ahoj,
zakazal jsem si windows update a potreboval bych jeste vypnout stale otravujici hlasku o ohrozenosti meho pocitace, pokud je sluzba windows update vypnuta, ktera vyskakuje z traye. Nevim nekdo kde to vypnout?
Diky
Vypni si centrum zabezpečení službu
Dá sa tam zvlášť nastaviť či ťa má otravovať pri vypnutom WA/FW/AV.
urcite to nejak pujde, jelikoz napr. Norton Internet Security tam jistou zmenu dela a po odinstalaci to obcas nevrati zpet pro FW (ale nevim jak to bude pro updaty). Mrkni do registru ;)
Nemusí do registrov, stačí v tom centre zabezpečenia či ako sa to volá zaškrtnúť možnosť aby to pri vypnutom WA neotravovalo. Prečo by sme to robili zložito keď to ide aj jednoducho?
Chod do centra zabezpecenia. Nalavo dole je "nastavit upozornovanie" alebo tak nejak. Tam si nastavis na co ta bude a na co nie system upozornovat. ;)
jj diky, po tom co spajdr poradil vypnouot servicu, jsem ji uspesne vypnul a zbavil se otravne hlasky.
po postu e1 jsem prozkoumal znovu nastaveni centra zabezpeceni a ejhle na leve strane jsem nasel link na vypnuti upozornovani. Naprosto jsem to prehlidnul, protoze jsem to povazoval za odkazy na napovedu.
Diky