na mojej www si ich môžte mrknuť. Je to uplne jednoducha modifikacia aj preto som sa nepustil do plexy a pod. lebo za pol roka idem do Chieftec
Printable View
na mojej www si ich môžte mrknuť. Je to uplne jednoducha modifikacia aj preto som sa nepustil do plexy a pod. lebo za pol roka idem do Chieftec
jednoduchá ale praktická modifikace
dobrý ;)
DíkyCitace:
Původně odeslal DC
Je to uplne ale úplne jednoduch ale fakt prakticke!
Keď budu čelísky tak buďe Chieftec buď Enermax alebo Antec
cLiVe:
Preco mi ta tvoja stranka vzdy vyhadzuje okno, ze xce ulozit nejaky debilny skript*.exe ???
Zeby pokus o trojana ??? ;D
No fuj. :)
K modifikacii:
Zakladne ale velmi podstatne veci veduce k dobremu chladeniu.
Len tak dalej. ;)
pit, mne nic nehadze... ;D
Mne to tiez nic nehadze. SCRIPT.EXE a SCRIPT2.EXE su textove subory s javascriptom vnutri.
No a v OPERE ta stranka poriadne nechodi :-(
2rain: jaq si to zistil??? ;D
2dev: taq si pusti IE ;D
Kliknem pravym, dam si view source, dam hladat .exe, najde to "<script language="JavaScript1.2" src=script.exe></script>", tak vlozim script.exe na koniec adresy ( -> http://www.roman1.host.sk/script.exe) a ukaze sa mi textovy subor ;)
a ja ze na to nikto nedojde... ;D ;D
Visby : :evil: :evil: :evil:
ano??? :evil: :roll: :evil: :roll: :evil: :roll: :roll:
ANO !!! :evil: :evil: :lol: :evil: :evil: 8-) :evil: :evil: :o :evil:
dostanes sprda za smiles :lol: :lol: :lol:
Visby:
To si mu robil ty ???
Zasluzil by si si par facek ;) ;D
Tak koukam, ze mas stejne s.h.i.t.ozni case jako ja, akorat s jinym zdrojem. Ja si s modifikaci hraju trochu vic, ale cil se blizi jen pomalu. Jesteze neni videt, jak jsem delal diru pro druhy ventilator na zdroji
:oops:
Ehm asi som slepy , ale nevsimol som si nasavanie vzduchu. je mi jasne ze vytlacas ale nasavanie mas iba hore zrejme ako mas cpu. Teda mozno som slepy.
V predu dole v tom umelohmotnom bielom nastavci je 8x8 vetron :wink:
A uz som si to vsimol , ale zdasa ze nasava vzduch z bedne nie ?
nasava ztudeny vzduch !Citace:
Původně odeslal AjsTi
Ok ok , klud , ja Ti verim ;D
Ja som kludnz len ti asi nie ;DCitace:
Původně odeslal AjsTi
v Mozille ani NN to nefici :( extrahovat pix linx ze sourcu je vcelku zdlouhave ;)
KU*VA VYSERTE SA UŽ NA *** MODZILI A OPERY .
POUŽIVAJTE IE TEN LE NAJLEPŠI !!!
1)Opravdu hezký case. Žadný brutální tuning. Nic moc náročného, ale praktické.
2)Co tam máš za zdroj.
3)IE je sh.t Opera je lepší. Už si nedokážu představit brouzdat po síti bez gesty myší. Nehledě o dobrý download.