IBM ThinkPad r60 X SONY vaio FE39
nejak furt nevim . uz jsem pustil z hlavy ultramale notebooky .
takze ted zvazuji : IBM : http://www.alza.cz/notebook-ibm-leno...r60-d68963.htm
u nej mam jediny problem , je moc drahej. Operuji s cenou cca 35k .
Dela se jeste varianta kde je integrovana grafika , ale ja bych si obcas i neco zahral , sice hraju spis starsi hry , ale treba takoveho PES6 bych si rad zahral a to asi ten intel nezvladne .
jako jednoznacnou vyhodu u nej vidim :
klavesnici ( jsem zvykly na T40 )
display 1400 x 1050
predpokladam ze pevna konstrukce
a pak tu je jeste : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40452
ten muzu mit za cenu cca 35000 .
jneze nevim jak je na tom SONY s konstrukci , prece jenom jsem zvykly na T40
zajimal by me Vas nazor , pripadne se nebranim ani jinym variantam ( ale zadny ACER mi do bytu nesmi )
snesl bych i nejaky repas , ale tech v teto kategorii moc neni .
diky.
Re: IBM ThinkPad r60 X SONY vaio FE39
Kdyz by ti misto C2D stacilo Core Duo, tak mas to Rko za 35.
takovy jsem nikde nenasel a kdyz ano , tak jen s 1024*768 displayem . coz je pro me malo . . .
Ja bych ti urcite doporucil to IBM,je to proste klasa a hlavne tyhle vyssi tridy.Tim nechci rict ze Vaio je nejaka sunka... :)
Ja sam mam IBM (Z60m) - viz. podpis a proste parada.Pekne rychly,sirokouhly LCD 1680x1050,DVD-RW,BT,Wi-Fi,proste skoro vse co clovek potrebuje.To samy ma i ten R60.
Jinak u tech IBM jsou skvely ty panty.Tak masivni panty jsem snad u zadnyho NTB jeste nevidel,ty se jen tak neznicej.
jj vim , pouzivam T40 takze vim co od IBM muzu cekat .
ted jsem narazil na toto :
http://levnenotebooky.com/index.php?akce=detail&id=175
co si o tom myslite ?
no a ted jsem narazil na toto :
http://commerce.euro.dell.com/dellst...pn&co=&b=71562
kdyz se to nakonfiguruje na uroven r60 , stoji cca 35k
ale dell jsem nikdy nemel v ruce , jak jsou na tom ?
inspiron 6400 je velky a relativne tazky, inak je velmi dobry
to sony ma low res displey proti r60, v ruke som ho este nemal ale predpokladam ze klavesnica nebude ziadne terno
to HP je velmi kvalitny stroj a za tie prachy super (highres atp.)
nasel jsem i HP Compaq nw8240 je jeste lepsi , hlavne grafarna .
jen se bojim abych u nej nemel stejny problem jako ted s T40 , a to nemeckou klavesnici , repektive nemecky potisk . T40 jsem kupoval taky z levnychnotebooku . . .
a take nema core2duo . . .
klavesnicu na T40 anglicku/cesku by si kupil za par supov ;) a core 2 duo sice nema, ale ma ine klady ... ale to je tvoja vec ;)
rad si necham poradit .
u T40 mi uz nestaci vykon a hlavne 1024x768 :(
Ja byt tebou,tak ted uz asi fakt beru jedine neco s Core2Duo a 1GB RAM a i jeste nejakou slusnejsi grafikou.Kdyz uz do toho chces dat celkem dost velky prachy,tak at ten NTB stoji fakt za to,hlavne vykonove.
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Ja byt tebou,tak ted uz asi fakt beru jedine neco s Core2Duo a 1GB RAM a i jeste nejakou slusnejsi grafikou.Kdyz uz do toho chces dat celkem dost velky prachy,tak at ten NTB stoji fakt za to,hlavne vykonove.
ano vykon je dulezity , ale me jde take o kvalitu zpracovani .
mrknu v Praze na ty hp a uvidim . ten Dell taky vypada zajimave .
tak ja neviem ci notas niekam nosis, ale 15,4" wide a ten Dell tuplom vdaka svojej objemnosti nie su prototypom mobilnosti ... a vykon? ten so sebou vacsinou prinesie nemile kompromisy ...
tak ano , notebook s sebou taham skoro vsude . rozmery a hmotnost pro me rozhodne nejsou zanedbatelne . ze stejneho duvodu mi zalezi i na konstrukci . idelani by pro me byl 14" s 1400x1200 rozlisenim core2duo cpu a nejakou slusnou vga . Bohuzel nic podobneho s prihlednutim na financni strop jsem nenasel .
to hp je super , ale neni nove a take neni nejmensi , a tak nevim jestli by to IBM nebo SONY neudelali lepsi sluzbu .