Zdravim,
vybiram nejakou lowend 19".Puvodne jsem chtel jit do Nec 20wgx2 ale prece jenom je to dost penez.Takze spis uvazuju o nejakym lowendu.Co myslite?LG L194WT-SF nebo Samsung 940BW?Diky za kazdou radu..
Printable View
Zdravim,
vybiram nejakou lowend 19".Puvodne jsem chtel jit do Nec 20wgx2 ale prece jenom je to dost penez.Takze spis uvazuju o nejakym lowendu.Co myslite?LG L194WT-SF nebo Samsung 940BW?Diky za kazdou radu..
O tom druhem je podle me napsano uz dost v sekci o monitorech.
PS: rozhodovat se o tom NECu a skoncit u total lowendu...zajimava cesta (ja bych nebral zadny z tech lowe)
PPS: Na co to LCD vlastne chces ? NEC beru jako super volba na barvy, rychlost, uhly...proste super. Ale k cemu chces ty Sam a LG ? (jen zvedavost)
No ja vim ze je to divnej skok..ale asi na prechodnou dobu koupim abych neco mel a pak az trosku klesnou ceny a zvednou odezvy tech s-ips,tak pudu do nich.Ale ted sem prodal moje stary LCD ktery sem koupil za 13k,ted melo cenu 3500.Vim ze je to tak se vsim..ale proste myslim ze budu investovat radej nekam jinam,pac takhle to je 8-9k navic.Jinak pouziti?Filmy,fotky,obcas nejaka ta hra..Praci delam na notasu.