Jakou DVD vypalovačku s podporou DVD-RAM?
Mám si v úmyslu koupit novou vypalovačku, která zvládne DVD-RAM, LightScribe nebo LabelFlash, může být i SATA, cena není až zase moc podstatná, hlavně ať je KVALITNÍ, protože jsem měl předtím NEC 3500a, který jsem musel po půl roce reklamovat, dostal jsem za něho NEC 3520a a opět za půl roku přestal fungovat no a nakonec jsem dostal NEC 3540a, který se mi zase po pár měsících přestal pracovat. U všech třech modelů byl jeden a ten stejný problém a to, že po vložení CD nebo DVD vůbec médium nenačetlo, jen v ní jakoby přeskakovalo. Tak pokud by někdo věděl o Kvalitní vypalovačce, která splňuje mé podmínky, napište. Předem dík.
Re: Jakou DVD vypalovačku s podporou DVD-RAM?
Díky, vypadá to, že do ní půjdu.
Vybiram to samy, akorat bych chtel uz S-ATA, takze mam vyhlidnutej Samsung SH-S183A, zatim samy pozitivni reference.
Na základě recenze na cdr jsem před pár měsíci koupil Benq 1670 a jsem s ním spokojený - kvalita zápisu je velice dobrá a zatím přečetl všechno, co jsem do něj strčil.
Tak jsem si nakonec objedna toho Pioneera z autocontu, protože je to asi nejblíže mého bydliště. Nevíte jaký je v těchto vypalovačkách rozdíl?? Příjde mi tato: http://www.autocont.cz/zbozi_product...%20zna%C4%8Dky
a ještě tam mají tuto http://www.autocont.cz/zbozi_product...%20zna%C4%8Dky která nemá koncovku D, ale jen 111. Vídím, že má i podporu DVD-RAM, ale měla by být asi stejná jako 111D s flashnutým firmwarem pokud se nepletu. Je to tak?
rozdíl je jen v podpoře DVD-RAM, kterou lze odstranit flashnutím firmware, ale rozdíl 60,-Kč mi přijde zanedbatelný, tak bych šel přímo do DVR-111 bez D
NO...tak už mám doma tu 111D a jsem s ní spokojen, jen mi nepřečte DVDčka nějaké značky Prodata, které nejdou ani v LG, ale NEC to přečetl...to mi ani tak moc nevadí, je to super vypalovačka.