Notebook nepodporuje WiFi kartu
Zdar.
Kupil som si MiniPCI Wifi kartu od MSI (MP54G5 - http://www.msi.com.tw/program/produc...il.php?UID=628) a narval ju do Compaq Evo n620c. Pri starte ma ale hned po BIOSe odbije s hlaskou Unsupported WiFi device. Please tun off computer and remove device (alebo nieco na ten zmysel uz si to nepamatam)
Nepomohol ani flash BIOSu na najnovsiu verziu. Neviete poradit aka karta by bola s tymto notasom kompatibilna?
Re: Notebook nepodporuje WiFi kartu
Pravdepodobne je to obmedzene na karty, ktore k tomu dodava Compaq.
a shit. a kde by sa dalo zistit ake karty k tomu davaju oni? jedine co som nasiel bol multiport, ale to je hnusne velke a drahe
Pozeram, ze k tomu existuje nejaky Multiport, co je nejaky USB shit. Mozno sa tam nedavali ziadne miniPCI wifi. Kup si PCMCIA/CardBus wifi kartu a hotovo.
ten multiport sa montuje na vrchny kryt. je to taky strieborny kvadrik s wifi a bluetooth ale nedaju sa spustit naraz a wifi ide len 11Mbps.
Asi budem musiet kupit PCMCIA kartu. skoda, chcel som to mat vnutri, takto mi to bude trcat...
No wifi kartu vnutri mozes mat len vtedy, ked ma notebook integrovanu antenu - byva okolo LCD a do priestoru pre miniPCI kartu je vyvedeny konektor. A to tam zjavne nebude ked original wifi je externe. S jednym HP som to riesil - to sa robilo aj s wifi, akurat tam ta antena vo verzii bez wifi nebola, takze by to bol dost problem zohnat -> vyriesila to tiez PCMCIA karta.
teraz ma este napadlo - ved na tom PCB nevidim ziadny konektor na antenu...
Kup si PCMCIA Wifi kartu...na COMPAQ podobny model notebooku ako ty som to riesil produktom D-LINK DWL-G650.
Citace:
Původně odeslal
Sherpa
teraz ma este napadlo - ved na tom PCB nevidim ziadny konektor na antenu...
jsou tam dva konektory - v pravem hornim rohu http://www.msi.com.tw/images/product...mg/big_400.gif