Ked ho spustim tak mi pise tuto hlasku:
[img=http://img348.imageshack.us/img348/2540/oaojw7.th.jpg]
Mal som starsiu a teraz aj najnovsiu verziu a obidve to robili.
Mam cerstvo preistalovany win, tak neviem kde by mohol byt problem.
Printable View
Ked ho spustim tak mi pise tuto hlasku:
[img=http://img348.imageshack.us/img348/2540/oaojw7.th.jpg]
Mal som starsiu a teraz aj najnovsiu verziu a obidve to robili.
Mam cerstvo preistalovany win, tak neviem kde by mohol byt problem.
Neviem ani co je to za servis...v sluzbach v msconfigu je oao defrag.ale to nebude ono. to bude mozno nieco stym ze sa chce nastavit ako defaultny defrag. nastroj pre win ale dako nemoze.inak neviem.asi zmenim znacku.
Skus proste len v sluzbach restartovat tu sluzbu. Nevie sa bez nej pustit. Osobne pouzivam tiez a tuto hlasku som mal , ked som bud omylom zastavil sluzbu , pripadne sa nejako zastavila sama.
moc som nepochodil. kaslem na to.
My computer ...manage ... Services And Aplications ... Services...
stiskni O... najde ti to sluzbu O&O Defrag... zkontroluj zda je Status Started pokud neni dej pravym tlacitkem menu...Start !
Pokud je Started ... dej Stop a pak Start pokud to nepomuze je problem nekde jinde.
btw nenapsal jsi verzi O&O Defragu ani verzi Windows na kterych to delas.
bez uspechu.
Ten soft se pokousi pripojit k te sluzbe pres ip adresu 127.0.0.1 a port 50300
a nemuze se pripojit. Bud ten services proste nebezi nebo se tam nedoboucha pres spusteny firewall nebo neco co blokuje pristup k te sluzbe na localhostu.
Zkus uplne vypnout vsechny antiviraky a vsechny firewally.
Me vyskakuje hlaska Kerio PF o pripojeni a kdyz to nepovolim tak se nepripoji.
j. bol to firewall, co je divne lebo sa ma nepital na povolenie(alebo hej? :D )
dik.
divne je ale to ze ho mam vo firewalle povoleny ale aj tak nejde.funny
jj Firewall je obcas svina.... resil jsem tyden proc se nemuzu pripojit na sql server konfigurovanej na jinem nez default portu. Byl nakonfigurovan shodou okolnosti na nejakej divnej port, ktery byl v definici sitovych utoku NIPS v Kerio. Hroznej opruz. Jsem se musel svym sitovym adminum omlouvat jeste mesic nez mi odpustili ze je buzeruju a bylo to mym firewallem :-)
Tak hlavne ze to chodi.