Aké lacné DDR2 pamäte do soc. AM2?
Ahojte mam dilemu, potrebujem poradit pri nakupe medzi value DDR2 pamätami, konkretne
Corsair ddr2 667mhz ddr2 1gb
Kingston ddr2 667mhz ddr2 1gb
A-data ddr2 800 mhz ddr2 1gb cl5
Mne sa javia ako dobra volba A-data 800vky. Najdrahsi je z tejto trojice pochopitelne Corsair, ale aj ked ma 667mhz nemusi to byt zla pamet, aj ked je to value
Re: Aké lacné DDR2 pamäte do soc. AM2?
Ahoj Milan si to ty pokial sa nemylim najlepsi pomer cena vykon by mali byt Kingston 750 ked tak mi napis na icq mozeme sa o tom porozpravat
Nevim odkud to nakupujes (jaky jsou ceny).
Co Kingstone 750MHz CL4 za 3000,- ?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31376
Citace:
Původně odeslal
zivan
ty bych ti doporucil taky
Ahojte chalani,diky za tip, ale nemaju ich na Slovensku tak som objednal tie Adata 800vky,neviete kde by mohli byt u nas skladom tie 750tky Kingston? Zatial som ich u nas nenansiel.
Citace:
Původně odeslal
Evilko
Ahoj Milan si to ty pokial sa nemylim najlepsi pomer cena vykon by mali byt Kingston 750 ked tak mi napis na icq mozeme sa o tom porozpravat
ahoj jasne som to ja :-))) . dik za radu aj tebe aj vsetkym
Citace:
Původně odeslal
MK2
Ahojte chalani,diky za tip, ale nemaju ich na Slovensku tak som objednal tie Adata 800vky,neviete kde by mohli byt u nas skladom tie 750tky Kingston? Zatial som ich u nas nenansiel.
to vies na slovensku nic nezozenes a v ageme uz duplom nie ak si ich objednaval odtial mal si sa ozvat mohol som tu donest jake by si si povedal
Citace:
Původně odeslal
MK2
co CC a posta na slovensko +400kc -ale nevim jestli by se ti to jeste vyplatilo
Chalani uz je na to neskoro, ramka je uz vyplatena aj ked momentalne nieje ihned skladom ale do 7dni
Citace:
Původně odeslal
Poofy
co CC a posta na slovensko +400kc -ale nevim jestli by se ti to jeste vyplatilo
Tych 400KC postou je navyse vela, ale Evilko tipujem ze to je moj kamos Ajo :-) by mi to z Brna doniesol, keby sa neponahlam a nieje ta ramka uz objednana. Ale neva hadam nieco nataktujem aj s a-data 800vkou. diky za help este raz, radost sa na tomto fore zastavit :-)