Mam jeden menší dotaz. Chtěl bych bych sudant z heatsinku tu blbinu co tam od intelu nalepili a pěkně to vylapovat 8-) Zajímalo by mě jestli pak bude mít chladič dostatečnej přítlak ??? Zkoušel to někdo ???
Printable View
Mam jeden menší dotaz. Chtěl bych bych sudant z heatsinku tu blbinu co tam od intelu nalepili a pěkně to vylapovat 8-) Zajímalo by mě jestli pak bude mít chladič dostatečnej přítlak ??? Zkoušel to někdo ???
jasne ze jo! ve vetsine obchodu to dokonce sundavaj a davaj tam misto toho normalni pastu...
No nemslel jsem tu černou sra*** ale ten plíšek nebo co to je...Citace:
Původně odeslal sub-drum-47
jakej plisek??????????????????????? to mas asi nejakej zmetek :lol: :lol: :lol:
Setřel jsem tu černou hmotu a pod ní je takovej vystouplej čtverec přímo na procesor....Citace:
Původně odeslal sub-drum-47
sak to je ono ... ono to bolo ciern/sede ale to sa oderie zvecsa a ked to das dole a ocistis nic nedojebes (vyskusane) teplota my ale neklesla ... a myslim ze pokial netaktujes tak to je fuck :lol: a taka otazka >> nestratis zaruku na cely procak ked olapujes heatsink?? :?: ja som prave preto nelapoval ... aj tak my to je jedno a este aj kvoli tej zaruke... musim to kdesi zistit na isto ;D
MadCap
Ak hovorite o tom pliesku co je na box heatsticku tak ten smelo strhnite ak myslite IHS na proce tak ten ked niekto strhne na 99% zrusi proc, takze to nedoporucujem ;D .Citace:
Původně odeslal MadCap
samozrjeme ze ta nalepkoidna <>na na chladici .. heatspreader utrhnut je fakt blbost :)
MadCap
No kvůli tomu mi málem zhořel procík. Jak se mi zdvihla teplota tak se ta sračka srolovala a začala oxidovat do černa :eek: . Tak jsem to seškrábl a dal tam teplovodivou pastičku. ;D