LCD/Plazma okolo 60 000,-
Zdar,
znamy sa chysta kupit nejaky novy televizor, tak som sa chcel opytat, co by ste doporucili v cenovej hladine okolo 60 000 SKK.
Poziadavky ma akurat aby to malo aspon meter uhlopriecku a PIP (co si myslim ze ma asi kazdy:))
mne sa celkom paci http://www.alza.cz/lcd-televizor-son...000-d66767.htm
EDIT: tak este som nasiel tento http://www.alza.cz/42-palcova-lcd-te...6pg-d65392.htm
Je sice trochu drahsi ale zase ma full HD rozlisenie
co vy na to?
Re: LCD/Plazma okolo 60 000,-
Citace:
Původně odeslal
Sherpa
no tak ta toshiba je jednoznacne nejlepsi, co muze sehnat
za ty penize to je fakt bomba
super rozliseni,uhlopricak 107cm a odezva 8ms, vestaveny tunery:)
to je fantazie
takze ked som to spravne pochopil tak ked m televizor digitalny tuner tak nie je treba dokupovat set-top box... Alebo ano ???
Ne uz neni potreba, teda pokud nechce jeste DVB-S (satelitni), ale klasicke pozemni vysilani (analog a nove digital) to bude zvladat samo, bez cehokoiv jineho.
Ja bych se asi taky priklonil spis k ty Toshibe.To bude urco dobry kousek (jako vse od Toshiby ;) )
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
(jako vse od Toshiby ;) )
Tos mě pobavil - všechno, co jsem měl v ruce od Toshiby od dob SCSI CD-ROMek, byl šmejd :rolleyes:
V televizích se moc nevyznám, jen věstavěné tunery nepovažuji za nic extra, externí vyměnitelné boxy jsou imho vždycky lepší, ale to se v téhle třídě asi nevede, že?
Citace:
Původně odeslal
jan555
Tos mě pobavil - všechno, co jsem měl v ruce od Toshiby od dob SCSI CD-ROMek, byl šmejd :rolleyes:
Fakt?Tak to se celkem divim.Mel jsem drive NTB od Toshiby (nejaky stary-Celer 300,atd) a byl naprosto perfektni.Ted mam NTB viz. podpis a tam je nejaky HW taky od Toshiby a zase perfect.A vzdy kdyz jsem se kohokoliv zeptal (at uz normalnich uzivatelu ci vetsich "profesionalu" v oblasti PC a ruzny elektroniky),tak vzdy Toshibu jen chvalili...
Mozna se ti dostaly do rukou nejaky spatny kusy HW,co ja vim.Nebo je to pouze vec nazoru,ale podle mych zkusenosti a to co jsem slysel proste Toshibu doporucuju a stale si myslim ze je to jedna z nej firem (tedy pokud nesla posledni dobou opravdu do "haje"...).
Televizka pěkná...ale nečekej žádné divy s televizním vysíláním. Analogová část bývá obecně slabší u všech lcd..a stran DVB-T tuneru se přikláním k Janovi555. Vestavěné věci jsou fajn,nicméně u nás (ČR) stojí DVB-T za kulové. O důvodech se více rozepisovat nebudu, toho už bylo napsáno hodně...jestli kupuješ takovou krásnou TV tak doporučuji nakrmit kvalitním signálem. A v dnešní době je pouze jediný zdroj kvalitního signálu...a to je už výše zminované DVB-S. Investice je sice také v desítkách tisíc, nicméně když (už) si koupíš takovou nabušenou TV tak se postupně dá dokoupit pěkný satan...doporučuji třeba Humax 2000. Umí mpeg2,mpeg4, digital out,atd...
Druhou variantou je nějaké htpc vybavané tímto tunerem. Cena je téměř totožná, jen využití je trošku jiné a s tím i spojené výhody/nevýhody.
jj uz som ukecal dotycneho na satelit:)
ale bohuzial tu toshibu uz nemali takze som nakoniec kupik LG 42LC2R
Citace:
Původně odeslal
Sherpa
jj uz som ukecal dotycneho na satelit:)
ale bohuzial tu toshibu uz nemali takze som nakoniec kupik LG 42LC2R
velka skoda te toshiby
jak jsem ale ted hledal, tak jsem ju nikde nenasel pod 80tis:o
a to ju meli v te alze za 52tis tusim
dost zajimavy
jj, tiez som moc nepochopil co sa s nou stalo. na slovenske koruny stala 67k.. skoda