V dnesnej dobe je trocha chaos co sa tyka ovladacov na ATI-graf.karty. Preto by som poprosil vsetkych, pridavajte svoje skusenost s ovladacmi.
nasledovne:
1.Graf.karta
2.Ovladac
3.Benchmark 01/03/05/06
myslim ze to pomoze vsetkym uzivatelom
Printable View
V dnesnej dobe je trocha chaos co sa tyka ovladacov na ATI-graf.karty. Preto by som poprosil vsetkych, pridavajte svoje skusenost s ovladacmi.
nasledovne:
1.Graf.karta
2.Ovladac
3.Benchmark 01/03/05/06
myslim ze to pomoze vsetkym uzivatelom
Nechcem rypat, ale abosoutne nepodstatny thread. Kazdy ma inu konfiguraciu pocitaca a teda vysledku uplne ine. Na druhej strane nechapem preco sa stale zeniete za vyssimi ciselkami ked aj tak synteticke testy o realnom vykone nezopodvedaju.
neviem ci je to zbytony thread pretoze sa tu stale objavuju otazky typu:
aky najlepsi ovladac pre moju kartu?
myslim ze novacikom ale aj skusenejsim uzivatelom by to usetrilo dost casu ked by nemuseli testovat svoj PC pre co najlepsi vykon.
kazdy ma sice inu zostavu ale nato je tam podpis pre porovnanie
A k čemu je uživateli výkon v 3DMarku, když absolutně neodpovídá výkonu ve hrách? Není výjimkou, že ovladače, které dávají lepší výsledky ve většině her, dávají horší výsledky ve 3DMarku...
Takže jednoduchá odpověď - na R7000-R9250: Catalyst 6.5 a na novější karty poslední verzi z webu ATi...
no jamam s catalystom problemy.pocas hry mi z nicoho nic vypne hru.Dal som potom omega driver a mam pokoj