Pustim test a pri Car- High Detail mi to padne do Windows bez jakekoliv hlasky. To same pri NFS. Agoia 1600 @ 10.5 x 166
Muzou to delat pameti? Kingmax 333, ale mam v biosu nastaveny jako 400 a Ultra nastaveni.
Printable View
Pustim test a pri Car- High Detail mi to padne do Windows bez jakekoliv hlasky. To same pri NFS. Agoia 1600 @ 10.5 x 166
Muzou to delat pameti? Kingmax 333, ale mam v biosu nastaveny jako 400 a Ultra nastaveni.
nejlepsi mas zkusit to :) tj dat pameti na default :) ale je to mozny ze je to nima
tiez by som skusil tie pamäte na default
Mne to padalo tiez tak som tam dal inu ramku a je to ok, aj ked ta prva mi presla vsetkymi Ram testami ako pased :? :evil: proste nieco medzi nebom a zemov ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Hynchenzo
Tak jsem zkousel ramku na default, procak na default a test 3D mark projel skoro celej. Ale ke konci to padlo stejne. Pritom Quake3, RTCW a Mafia jedou v pohode bez chyby. Taky vsechny ostatni testy, kde nejede grafika.
Mohlo by to byt grafikou? Je to GF2 mx400 od Manli.. zkousel jsem jak taktnutou, tak default.
Co máš za verzi 3Dmarku ??? , mě padal na konci tuším build 300, aktuální build 330 projede celý.
2001 SE b. 300Citace:
Původně odeslal FlashedBrain
No ale to by zase nepadaly ty Need For Speedy..
Tak me napada, ze tohle delaj veci co jedou pod 32 bit...
a pada to ruzne... nekdy to projede dal, nekdy jen kousek..
Skus tie pamete bud znizit takt na default alebo im pridat voltaz...tiez to moze byt velmi pretaktovanou masinou...
No zvedat voltaz jsem jeste nezkousel to je fakt.. kolik bych tam mel tak dat? Ale zase na druhou stranu to padalo i pri nepretaktovanym kompu...Citace:
Původně odeslal GABO
Tak to vypada na grafiku. Zvysil jsem napeti v AP portu a NFS jsou stabilni.. 3D mark ale porad nejede :(
koukni se kolik mas v BIOSu napeti AGP, ma asi furt malo stavy nebo je slabej zdroj :roll:
3D Mark je na niektorych systemoch nestabilny - s tym neurobis nic ....
Dolezite je ze ostatne hry a programi funguju ...
Ak ti 3D Mark pada aj ked je CELY komp na default s normal hodnotami - tak este mozes vyskusat zmenit drivre (VIA,Detonatory ...)
Jo je to napetim v AGP. Z 1.5 jsem to zvysil na 1.7 a NFS jede uz v pohode. Ten 3D mark se ted dostal dal nez kdykoliv predtim ale pak zase padnul. Pri druhym testu to padlo zase brzo. Tak jestli se treba neprehriva grafika jeste zkusim. :-(
Jinak diky za rady
presne to same co se deje tobe se mi stavalo taky
byla to vadna ramka, kdyz sem ji otestoval goldmemory tak hodila spoustu chyb, ale treba v memtestu prosla!
zkus ji testnout goldmemory a uvidis
To si nepisal ze od Manli Ak pouzivas Win 98 alebo Me tak pouzivaj jedine drivre co su k Grafike pribalene pojdu v pohode ale ak mas WinXp-cka tak si tam daj detonator na WinXp od Nvidia pre Xp tie funguju ok :wink: :wink: :-D ;D 8)Citace:
Původně odeslal Hynchenzo
Ok zkusim. DikyCitace:
Původně odeslal Jirik
Nemate jeste nekdo primej link na Goldmemory pls? Umaznul sem si favorities.. :(
Diky :-)
Hele da se testovat i z WinXP pres command ?
myslim, ze ne, ma to vlastni freedos, udelej si tu boot disketu, vzdyt je to pohodlne, udelas boot-disketu a restartnes a quick test se ti uz spusti sam ...
Jo uz na to koukam.. :-D
ale kde sehant disketu ? :roll:
Měl jsem uplně stejnej problém.Padalo to jenom v autech jinak nikde a byto to tí že jsem ve své desce (K7S5A) měl procesor 1200 MHz a když jsem ho podtaktoval na 1000 tak chodil.
Tak jsem koupil 1700 a je to v pohodě.Jinak doporučuju patch na 3D Mark ,nový bios,nové drivery AGP ,a nejnovější detonatory.Jinak Manli Mx 400 jsem měl na 220/190
Citace:
Původně odeslal petr5555
Diky moc. Zkusim.