TT bigtyphoon - taky vam tak vybruje?
mam celej novej komp.
a resim jestli je normalni ze se celej chladic docela dost roztrese, obvzlast markantni je to u spusteni pc, kdy se kyva v podsate o vic ja 1mm na kazdou stranu a to se mi moc normalni nezda, mam ho reklamovat? bo mam pockat jestli se nezajede? kydz se tosi 1300rpm tak se klepe jen jemne, ale stale docela dost.
Re: TT bigtyphoon - taky vam tak vybruje?
Není třeba jenom špatně dotažený chladič k desce???nebo ventilátor ke chladiči špatně přidělaný???
Jaký máš teploty na procíku.
Každopádně mi ty vybrace moc normální nepřipadájí.
OT: Omlouvam se ale neda mi to :oops:
Panejo panove, vyjmenovana slova po V
Vy, vysoký, vybrátor... ;D :mweheh:
OT: to vis, kluci jsou tvrdi hosi .o)
Mam BT a spokojenost. Nic nevibruje. Jak uz bylo napsano: zkus omrknout, jestli jsi ho nainstaloval spravne.
A pripadne reklamacia, lebo si tymi vibraciami este aj disk znicis.
Mně nevibruje a ani nemá důvod - pokud Tobě ano, je tam určitě průšvih a měl bys ho rychle vyřešit...
Citace:
Původně odeslal
NightKing
OT: Omlouvam se ale neda mi to :oops:
Panejo panove, vyjmenovana slova po V
Vy, vysoký, vybrátor... ;D :mweheh:
no ja vim ze tam ma byt meky, ale vsim sem si toho az sem to odeslal a ted to zrejme nejde zmenit ;-)
dobra zkusim ho jeste pritahnout, i kdyz uz je docela fest, a pak zkusim odmontovat ten vetrak a misto nej tam zkusim dat jeden 120mm od AC a uvidim jestli se to jeste porad tak bude trepat.
pak poinformuju cim to bylo ;-)
Citace:
Původně odeslal
nfp
dobra zkusim ho jeste pritahnout, i kdyz uz je docela fest, a pak zkusim odmontovat ten vetrak a misto nej tam zkusim dat jeden 120mm od AC a uvidim jestli se to jeste porad tak bude trepat.
pak poinformuju cim to bylo ;-)
I kdyby nebyl moc fest, tak by se to nejak extra klepat nemelo. Zkus spis polozit ten puvodni fan na pokud mozno hladky stul a spustit ho. Kdyz bude sebou nejak extremne hazet, tak uvidis v cem je problem.
tak jsem, dotahnul srouby kupodivu byl jeden povoleny, asi se vyvibroval bo co..
nepomohlo to.. tak sem ho vodmontoval a misto nej soupnul ten od AC, mno a hned je po vibracich. pak sem ho pustil jen tak na prazdno a docela se mi klepal aji v ruce a to sem ho ani nemusel pokladat na stul.
doufam ze mi ho vyreklamujou i bez toho abych musel vodmontovat celej chladak, to by me dost nastvalo ;-)
Citace:
Původně odeslal
nfp
doufam ze mi ho vyreklamujou i bez toho abych musel vodmontovat celej chladak, to by me dost nastvalo ;-)
Obavam se, ze pokud se Bigtyphoon dodava komplet s vetrakem, tak ho budes muset komplet i s vetrakem reklamovat ;)
Citace:
Původně odeslal
NightKing
Obavam se, ze pokud se Bigtyphoon dodava komplet s vetrakem, tak ho budes muset komplet i s vetrakem reklamovat ;)
jo toho ja se obavam taky, a proto jsem si pekne objednal nejake pekne vetracky
Noctua Ultratichý 120mm vent., 1200 ot/min. 6dBA!!
SCYTHE S-FLEX SFF21D 120mm ventilátor 800ot., 8.7dBA
tak sem zvedavej kterej z nich se vic osvedci.
no a ten budu mit jen tak na ozdobu ;-)