Velice kvalitně zpracovaná recenze i se srovnáním s Nforce2 a SiS745 chipsetem je zde:
http://www.planet3dnow.de/artikel/ha...00/index.shtml
PS:Pro někoho to bude možná překvapení... :-) :roll: :wink:
Printable View
Velice kvalitně zpracovaná recenze i se srovnáním s Nforce2 a SiS745 chipsetem je zde:
http://www.planet3dnow.de/artikel/ha...00/index.shtml
PS:Pro někoho to bude možná překvapení... :-) :roll: :wink:
nechce to nekdo prelozit do cestiny ?nebo alespon do anglictiny ???
Nic nového,většinou je rychlejší o kousek Nforce2,občas vyhraje KT400.Kupovat si KT400 je zbytečnost dnes.
díky za výcuc... :wink:Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
No já jen, že hodně majitelů Nforce2 říkalo, že Nforce2 je o hodně lepší...Citace:
Kdežto tedy ve většině testů vyhrává VIA KT400 !!!
Ale jdi ty chytroline :lol:Citace:
Ja dybych ted musel koupit desku tak KT400, zbytecnost je nedoladena a ne zcela funkcni Nforce ;D
nedodelana :?: kdyz na BMW nebudou pasovat kola ze skodovky taky je to BMW nedodelany? ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
to ze na nForce2 nefakaj nejaky PCI "skodovky" karty vetsine lidi nevadi :!: ;D ja k nim patrim :wink:
Co jsem vše prošel tak by rychlejší z větší části Nforce2,hlavně co se týče ve hráchCitace:
Původně odeslal Spec
Já si nestěžuju,navíc už vidím jak mám 204Mhz FSB a PCI bůhví jak vysoko,o AGP ani nemluvě na KT400 :!:Citace:
Původně odeslal DeeKay
hmm a kdo potrebuje FSB200? - ja teda ne, rozhodne ne za cenu bugu (no mozna spis vlastnosti) co ma Nforce.
Ty si nestezujes, protoze jediny co na svym PC poustis je 3Dmark :lol:
no ja co jsem delal testy pri fsb 200 a porovnaval s nforce2 taky pri fsb 200 tak to bylo skoro stejny, rozdil tak 5% takze twin bank se nejak moc neosvedcil...
To je právě to co už nepouštím :) na hardu u mě bys to nenašel.Když můžu mít stabilních 200Mhz,PCI na 33,AGP 66,tak proč do toho nejít ?Citace:
Původně odeslal DeeKay
Honzak : ten Dual DDR je asi zbytečnost,ale každá fíčůrka navíc se počítá :) i těch 7 Fps navíc v Unreal 2 se šikne.
nejit do toho protoze je to za cenu jinejch ustupku.. teda pro tebe asi ne ty si jen gamer ;D
Napsal jsem Markovi SZ, uvidím, jak mi odpoví....
2Marek.Sedlář
a ako sa ti to podarilo rozbehnut? mne to tuhne pri 150 a nieco vyssie. neviem co s tym. skusal som aj znizit takt pameti, zvysit im voltaz, aj prociku. ???
Aspon podla toho co viem od Speca je KT400 na tom lepsie ako nForce2, ktorá sice ma AGP/PCI lock, ale urcite veci niesu na tom tak dobre ako u KT400, ktora ked sa vyladi (co nieje az taky problem) tak ma lepsie vysledky v benchmarkoch.
Osobne, kdyz bych ted mel kupovat novou desku, radej bych asi taky sel zase do uz celkem vyladene KT400 nez do nForce2... kdyz jsem ji testoval (i od Asusu) tak se me tak nepozdavala jako moje deska s KT400.
Navic i me uz Spec "zpracoval" :wink: ;D
Když máš MSI KT4 V serii, tak se nediv, tuhle desku bych si nikdy nekoupil, ušetřil si sice proti Ultra verzi, ale výkonem a stabilitou jsou dost rozdílné.Citace:
Původně odeslal neo.net
Špatnej nákup.
nemohl by nekdo hodit link na vysledky testu vyladene KT400 vs nforce2 ??? diky :wink:
- séfko - a uvedomujes si,ze ty mas jadro PALOMINO a my T-BRED?. tebe to nepojde pravdepodobne vyssie ako 2200xp, tam je hranica jadra. :?Citace:
Původně odeslal neo.net
Citace:
Původně odeslal wilik
Ja bych zase sel mozna radsi do SIS 746 FX, pripadne si pockal na SIS 748 :). Co jsem videl testy, tak ani KT400A NForce2 v pametove propustnosti neprekonava, ale rozdily jsou uz dost male...
Tie sis su tiez zaujimavo sa rozvijajuca alternativa, pride mozna den a budu aj prvy vo vsetkych testoch, ktovie.
K tej KT400, frajerka si kupuje komp tak som im dal do vyberu 8k9a2+, na zaklade ohlasov so spokojnostou a nespokojnostou na jednotlive chipsety, lebo mali problemy s kompom, a chceli bezproblemovy komp, a uplne im rozumiem, v tazkej pohode to vyhral Epox 8k9a2+ , ku ktoremu bola aj akciova v Gainward Geforce4ti4200 128mb s 3,5ns pametami a za 7700 sk maloobchodna cena s DPH uz, tak tomu hovorim dobra kupa, grafa za skvelu cenu s dobre rychlimi pametami na tu cenovu kategoriu , a to vtedy ked to kupite s Epoxom, tak jednoznacne 8k9a2+ ;D
P.S. samozrejme hovoril som o sofose, www.sofos.sk, ale vacsina tento velkosklad velmi dobre pozna(ze vraj neprijemny ludia, ale tie Epoxy a Gainward RULEZZZZ ;D ) Nie nevyzera to jak reklama od dealera :lol:
ale je to pravda