vodne chladenie cpu chipsetu a vga
takze potreboval by som poradit ake bloky kupit na moj hardware
procesor:
Typ procesora AMD Athlon XP, 1600 MHz (12 x 133) 1900+
cipova sada:
North Bridge: VIA VT8377 Apollo KT400
South Bridge: VIA VT8235
grafická:
AGP 4x: nVIDIA GeForce 6200 AGP
na zistenie som pouzil EVEREST ak potrebujee vediet este nieco tak napiste pozrem sa a napisem diky a etse by som poprosil ak by sa dalo a bude niekto hladat nejaky tie bloky tak by som poprosil na nejakej stranke odkial sa to da nakupit po nete a aj mi to poslu diky moc :)
Re: vodne chladenie cpu chipsetu a vga
Na chipset ani grafiku nepotrebujes vodu, jsou to relativne chladne komponenty :)
Na CPU by ti stacil KPCool, ktery momentalne prodavam v bazaru, ale ty tam asi jeste nemuzes :)
no neivem ci je to dobre chladene, graficku som vysoko zohrievam tak to chcem chladit a chcem si spravit vodne chladenie len neviem ake potrebujem bloky na grafiku a cpu a este by som poprosil nejaku stranku s dobrymi radiatormi diky
www.tntrade.cz - sekce vodni chlazeni...komponentu tam najdes tolik ze nebudes vedet co vybrat. Nak
2 darkY :
ja Ti nechcem vodne chladenie vyhovarat, ale kedze som jedneho casu vodnika sam prevadzkoval, tak Ti mozem povedat, ze s udrzbou je to niekolko krat horsie u vodnika nez u vzduchu.
Tvoje komponenty fakt nepatria do kategorie, kde sa vodnik oplati.
Prekup si na CPU aj VGA napr. zalmany (7000 cu na CPU, a vf 700 cu/alcu na vga)....bohate to bude stacit.
Citace:
Původně odeslal
Janikbanik
2 darkY :
ja Ti nechcem vodne chladenie vyhovarat, ale kedze som jedneho casu vodnika sam prevadzkoval, tak Ti mozem povedat, ze s udrzbou je to niekolko krat horsie u vodnika nez u vzduchu.
Tvoje komponenty fakt nepatria do kategorie, kde sa vodnik oplati.
Prekup si na CPU aj VGA napr. zalmany (7000 cu na CPU, a vf 700 cu/alcu na vga)....bohate to bude stacit.
Souhlas, na takovy hardware ti bohate staci vzduchove chlazeni. Kdyz nakoupis slusne chladice a fany das na 5V, tak to bude tissi nez vodnik a daleko levnejsi.
Na komponenty co pises se vodnik nevyplati. Je s tim vic starosti nez uzitku. Radsi kup nejaky lepsi vzduchovy chlazeni vyjde te to levneji a navic to mas bez starosti a bez udrzby.