Problem s instalaci keyloggeru
Z osobnich duvodu chci na svuj pc nainstalovat keylogger.
Povypinal jsem antivir a firewall, ale pri extrahovani z archivu mi stejne prislusny exe soubor programu proste zmizi.
Kamos mi ho posilal pres icq, po prijeti mi i icq napsalo ze je to program nebezpecny pro muj PC a opet mi zmizel pred ocima....
Da se tomuhle zamezit? Byl bych rad abych o vecech co jsou nebezpecny a co ne rozhodoval sam a ne muj PC....
Re: Problem s instalaci keyloggeru
Citace:
Původně odeslal
BATMAN
Z osobnich duvodu chci na svuj pc nainstalovat keylogger.
Povypinal jsem antivir a firewall, ale pri extrahovani z archivu mi stejne prislusny exe soubor programu proste zmizi.
Kamos mi ho posilal pres icq, po prijeti mi i icq napsalo ze je to program nebezpecny pro muj PC a opet mi zmizel pred ocima....
Da se tomuhle zamezit? Byl bych rad abych o vecech co jsou nebezpecny a co ne rozhodoval sam a ne muj PC....
Pouzivat nejakeho alternativniho icq klienta - miranda, gaim.
Tak at to hodi na nejaky upload server - treba Rapidshare ;-)
Vzhledem k tomu, že ti to dělá i při extrahování z archivu, asi ti to odstraňuje antivirus nebo antispyware. Řešením je ho vypnout nebo najít jiný keylogger, který antivirus neodstraňuje.
Jak jsem psal, antivir a firewall jsou vypnute.
Antispyware program pouzivam Spybot, ale ten neni rezistantni nebo jak to napsat (proste neni zaveden v pameti-neni aktivni, slouzi jen pro obcasne zapnuti a promazani).......
Jinak moc keyloggeru ktere antiviry nechytaji neni, alespon o takovem nevim...
Nikdo neni schopny poradit ci vysvetlit???
skus prepísat z exe na doc alebo inu koncovku, a potom nech ti to posle.
Citace:
Původně odeslal
BATMAN
nech si to poslat v zaheslovanem archivu - to ti zadny antivir nezkontroluje ;) (maximalne az to budes rozbalovat)
+ zkontroluj zda ti tam opravdu uz nic rezidentniho nebezi (pripadne zkus AV docasne odinstalovat)
Citace:
Původně odeslal
BATMAN
No mne sa stala presne taka ista vec, ale ja mam NOD32 ten som vypol a uz to ficalo, cize z toho usudzujem ze to aj tebe bude blokovat AV tak az nepomohlo zakazanie tak ho odinstaluj cely...