Automatizovaná změna klávesnice ve WinXp
Nevíte jak napsat dávku nebo cokoliv jinýho co by mi po spuštění změnilo na počítači s WinXP klávesnici z přednastavený na českou QWERTY?
Přihlašuju se na "větší než malé množství" počítačů a bohužel je na všech nastavena česká QWERTZ. Přidání QWERTY přes nastavení z panelu jazyků je zdlouhavý - musim to dělat x-krát denně do zblbnutí.
Díky
Re: Automatizovaná změna klávesnice ve WinXp
Citace:
Původně odeslal
Bogas
Nevíte jak napsat dávku nebo cokoliv jinýho co by mi po spuštění změnilo na počítači s WinXP klávesnici z přednastavený na českou QWERTY?
Přihlašuju se na "větší než malé množství" počítačů a bohužel je na všech nastavena česká QWERTZ. Přidání QWERTY přes nastavení z panelu jazyků je zdlouhavý - musim to dělat x-krát denně do zblbnutí.
Díky
no asi mas nastavenou anglickou jako primarni, takze musis nastavit primarní CZ!!
to udelas :
start-ovladaci panely-místní a jazykové nastavení-záložka jazyky-a tam Porobnosti
no a tam vidis jake klavesnice(tim myslim "jazyky" klavesnice) mas nastavene.
asi mas CS i EN ale jako primarni (presne se to tam jmenuje PRIMARNI JAZYK ZADAVANI) más nastaveno anglický jazyk, tak to akorat zmen na CS a jsi vysmátej ;)
Citace:
Původně odeslal
jbrachtl
no asi mas nastavenou anglickou jako primarni, takze musis nastavit primarní CZ!!
ehm, dyt pise ze ma default ceskou QWERTZ a chce jen automaticky prepnout toto rozlozeni na QWERTY. To nema s EN klavesnici nic spolecneho.
Přesně tak.
Jak změnit klávesnici samozřejmě vím. Ale přihlašuju se na různejch PC (všechny maj jako výchozí nastavenou česká - česká) několikrát denně a už mě to nebaví pořád dělat ručně.
aha tak to se omlouvam, spatne jsem to pochopil...
...hmm, tak s timhle problemem neporadim :(