Problemy s instalaciu wifi na notebook
Zdravim, mam problemy s instalaciu wifi na notebooku. Ide konkretne o to ze mam ovladace z CD ale windows ich nebere tak som stiahol ovladace z netu a to iste. Notebook nie je znacnovy - Zoostorm, system WIN XP Home, wifi asi Intel PRO/Wireless 3945ABG. Neviete mi poradit ako to rozbeham aj rucne alebo ako sa da zistit ake wifi to vlastne mam. Inak wifi mi fungovalo pred reinstalaciou systemu.Dik
Re: Problemy s instalaciu wifi na notebook
Prosimte jak "nebere"? Pise neco? Co se stane? Je to instalacka nebo jen soubory ovladacu?
No skusal som len cisto ovladace, ale som aj instaloval komplet aplikaciiu a ovladace. Aplikaciu uz mam nainstalovanu ale stale to hlasi ze nemam nainstalovany potrebny driver. Tak tam reinstall alebo update driver vlozim to CD alebo tie ovladace co som stiahol z intel stranky a pise ze nenasiel pozadovany ovladac.
Tak nedávej ovladač na CD "automaticky vyhledat", ale zkus natvrdo ručně zadat umístění souborů ovladače. Mě tohle dělalo s instalací USB BT modulu...
Citace:
Původně odeslal
D_a_v_i_d
Tak nedávej ovladač na CD "automaticky vyhledat", ale zkus natvrdo ručně zadat umístění souborů ovladače. Mě tohle dělalo s instalací USB BT modulu...
To som prave skusal, dokonca som instaloval len cez .inf subor. Skusal som aj starsie ovladace, pri vypnutom wifi, pri zapnutom a stale nic. Je mozne je mam celkom ine wifi, existuje nejake scanner na hadware ktory by to zistil?
Aida
EVEREST Ultimate Edition
Citace:
Původně odeslal
proe
Aida
EVEREST Ultimate Edition
Diky moc, ten Everest pomohol. Tak mam Atheros AR5006X. Uz vsetko funguje.:)